top of page

Access MTVSS

sunrise-zen-1385397.jpg

MTVSS  (Molecular Terminal Valence Sloughing System) is een van de oudste Access Consciousness® Body Processen.  

Het is een ontspannende behandeling waarbij slechts zachte aanraking nodig is waardoor je jouw lichaam weer voelt stromen. 

MTVSS ontspant heel diep en het creëert een gevoel van ruimte in het lichaam wat bijna nooit ervaren wordt. Het is een enorme boost voor het lichaam en het immuunsysteem.

Het kan op verschillende manieren worden gebruikt waardoor de mogelijkheden enorm zijn. Zo is het een fijne manier omhet immuunsysteem te activeren en te bevorderen. Verder is het de ultieme tool voor het ongedaan maken van bijna alle manieren waarop het lichaam niet functioneert zoals je zou willen. Het werkt heel goed bij lage weerstand, gewrichtspijn, sportblessures, overbelasting, chronische ziekte of voor mensen die net ziek zijn geweest, hernia, verandering van het functioneren van organen en wordt het ook vaak gebruikt voor het veranderen en terugdringen van diverse vormen van kanker.

Het is goed voor het gehele imuunsysteem, de stofwisseling, de organen, het ademhalingssysteem, het zenuwstelsel, de spijsvertering, de huid, het gezicht, de lymfklieren en het voortplantingssysteem.

Met MTVSS laat je lichamelijke blokkades los.

- Centraal zenuwstelsel

- Ademhalingssysyteem

- Metabolisme en stofwisselingssnelheid van de cellen

- Elektrisch systeem van het lichaam

- Spijsverteringssysyteem

- Ingewanden

- Huid en Gezicht

- Skelet

- Lymfatisch systeem (lymfklieren) en hormoonsysteem

- Voortplantingssysteem


Hoe vaker je MTVSS doet, hoe meer effect het op je lichaam zal hebben. De behandeling is geschikt voor zowel voor kinderen als volwassenen. 

MTVSS haalt blokkades weg van de opgelegde blauwdruk van het lichaam.

Wanneer je deze 20 ontvangen hebt kan het lichaam weer zijn zoals het bedoeld is om te zijn en niet hoe men vind dat het lichaam moet zijn.  Het verwijderen van deze blauwdruk van het lichaam kan leiden tot resultaten die je nooit voor mogelijk hebt gehouden.

Het is een innerlijke make over om te komen tot de grootsheid van het Zijn zoals het bedoeld is voor jou en jouw lichaam.

Behandelingen kunnen ook op locatie gegeven worden.

Dit is mogelijk indien de auto voor de deur geparkeerd kan worden.

De toeslag hiervoor bedraagt voor deze plaatsen 15 euro:

Benzenrade, Heerlen, Heerlerbaan, Heerlerheide, Heksenberg, Hoensbroek, Huls, Hulsberg, Imstenrade, Kathagen, Klimmen,
Kunrade, Mariarade, Mingersberg, Molenberg, Nuth, Parkstad, Ransdaal, Schaesberg, Schin op Geul, Swier, Terworm, Treebeek,
Trintelen, Ubachsberg, Valkenburg, Voerendaal, Vrank, Walem, Welten, Wijnandsrade en Winthagen.

De toeslag hiervoor bedraagt voor deze plaatsen 25 euro:
Aalbeek, Abdissenbosch, Baaks-Sweijer, Baneheide, Bleijerheide, Bocholtz, Brunssum, Chevremont, Eygelshoven, Eys, Gulpen, Heilust,
Kaalheide, Kaffeberg, Kerkrade, Landgraaf, Locht, Merkelbeek, Nijswiller, Oirsbeek, Rimburg, Rumpen, Scheulder, Schimmert, Schinnen, Schinveld,
​Sibbe, Simpelveld, Spaubeek, Thull, Wahlwiller, Waubach, Wijlre, Wittem en Zandberg.

Zijn er meerdere personen op dezelfde locatie aanwezig die behandeld worden dan wordt de toeslag slechts eenmaal berekend.

bottom of page