top of page

Access TSS (Trifold Sequencing Systems)

Vicieuze Cirkels, Drugs & Perfectionisme

Access TSS Vicieuze Cirkels, Drugs & Perfectioisme

Dit lichaamsproces zorgt ervoor dat u alle gevolgen van perfectionisme, depressie, drugs, medicijngebruik, alcohol en/of andere verslavingen wat u in uw lichaam heeft opgeslagen loslaat.

Het proces heeft invloed op alles wat opgesloten zit in het lichaam door de gevolgen van medicijngebruik, drugs en andere verslavingen. Het zoeken naar perfectie (perfectionisme) is ook een TSS (Trifold Sequencing System ofwel drievoudig sequentie systeem). Drugs kan ook een keuze zijn (drug of choice), zoals bijvoorbeeld het verslaafd zijn aan eten, nicotine of sex. 


U gebruikt drugs om even niet in de realiteit te willen zijn. Uw hoofd komt tot rust bij het gebruik van drugs totdat het is uitgewerkt en u weer terug komt in de realiteit.
U heeft steeds meer drugs nodig om de realiteit buiten te sluiten en het drugsgebruik kan dingen met zich mee brengen waar u last van hebt.


Als u besluit los te komen van uw drug (of choice) is dit een mooi zacht proces wat u kan helpen de vicieuze cirkel te doorbreken en de verleiding te weerstaan.

Deze behandeling heet voluit "TSS of Drug Induces Scenarios and Perfectionism
and insanity" en duurt ongeveer een uur. Het wordt, liggend op een comfortabele behandeltafel, met kleding aan gegeven. De aanraking gebeurt waar het op het lichaam nodig is.

Behandelingen kunnen ook op locatie gegeven worden.

Dit is mogelijk indien de auto voor de deur geparkeerd kan worden.

De toeslag hiervoor bedraagt voor deze plaatsen 15 euro:

Benzenrade, Heerlen, Heerlerbaan, Heerlerheide, Heksenberg, Hoensbroek, Huls, Hulsberg, Imstenrade, Kathagen, Klimmen,
Kunrade, Mariarade, Mingersberg, Molenberg, Nuth, Parkstad, Ransdaal, Schaesberg, Schin op Geul, Swier, Terworm, Treebeek,
Trintelen, Ubachsberg, Valkenburg, Voerendaal, Vrank, Walem, Welten, Wijnandsrade en Winthagen.

De toeslag hiervoor bedraagt voor deze plaatsen 25 euro:
Aalbeek, Abdissenbosch, Baaks-Sweijer, Baneheide, Bleijerheide, Bocholtz, Brunssum, Chevremont, Eygelshoven, Eys, Gulpen, Heilust,
Kaalheide, Kaffeberg, Kerkrade, Landgraaf, Locht, Merkelbeek, Nijswiller, Oirsbeek, Rimburg, Rumpen, Scheulder, Schimmert, Schinnen, Schinveld,
​Sibbe, Simpelveld, Spaubeek, Thull, Wahlwiller, Waubach, Wijlre, Wittem en Zandberg.

Zijn er meerdere personen op dezelfde locatie aanwezig die behandeld worden dan wordt de toeslag slechts eenmaal berekend.

bottom of page