top of page
Sharana Online Engelentarot De Dromer

 

Heb vertrouwen.
Volg je dromen.
Onverwachte kansen.

De Dromer

Aartsengel Metatron

De engelen komen met deze kaart omdat je een nieuwe spannende fase van je leven binnengaat. Het is belangrijk dat je in jezelf gelooft, en dat je weet dat het welwillende universum wil dat je succes hebt. Het is nu de tijd om te geloven en om vast te houden aan je dromen! Zet de stappen die nodig zijn om met vertrouwen verder te kunnen gaan. Luister naar wat je eigen innerlijke stem zegt over het waarmaken van je dromen, maar sta ook open voor informatie en suggesties van anderen, waar het de details van de stappen betreft. 
Misschien heb je nog andere inbreng nodig, of begeleiding van een professioneel iemand, maar laat dit je vooruitgang niet belemmeren of vertragen. Ga actief op zoek naar de informatie die je nodig hebt. 
 

 

Aanvullende betekenis van 'De Dromer'

Sprongsgewijze vooruitgang van vertrouwen. Creatieve oplossingen. Onverwachte kansen en mogelijkheden. Kom op voor je onafhankelijkheid. Het is noodzakelijk om de uitdagingen positief aan te gaan. 

Aartsengel Metatron is degene die toezicht houdt over allen die nieuw zijn op het spirituele pad, en over jonge mensen die al wel spiritueel bewustzijn hebben. Hij is een fantastische gids, die je kunt aanroepen om je te helpen over iets onaangenaams heen te komen, of bij je onhandigheid. Ook helpt hij je vastbesloten actie te ondernemen, en verder te gaan in de richting van het waarmaken van je dromen. Met de hulp van Metatron kun je je kinderlijke ontzag en bewondering behouden, terwijl je je weg vindt in het leven.

bottom of page