Heb vertrouwen.
Volg je dromen.
Onverwachte kansen.

De Dromer

Aartsengel Metatron

De engelen komen met deze kaart omdat je een nieuwe spannende fase van je leven binnengaat. Het is belangrijk dat je in jezelf gelooft, en dat je weet dat het welwillende universum wil dat je succes hebt. Het is nu de tijd om te geloven en om vast te houden aan je dromen! Zet de stappen die nodig zijn om met vertrouwen verder te kunnen gaan. Luister naar wat je eigen innerlijke stem zegt over het waarmaken van je dromen, maar sta ook open voor informatie en suggesties van anderen, waar het de details van de stappen betreft. 
Misschien heb je nog andere inbreng nodig, of begeleiding van een professioneel iemand, maar laat dit je vooruitgang niet belemmeren of vertragen. Ga actief op zoek naar de informatie die je nodig hebt. 
 

 

Aanvullende betekenis van 'De Dromer'

Sprongsgewijze vooruitgang van vertrouwen. Creatieve oplossingen. Onverwachte kansen en mogelijkheden. Kom op voor je onafhankelijkheid. Het is noodzakelijk om de uitdagingen positief aan te gaan. 

Aartsengel Metatron is degene die toezicht houdt over allen die nieuw zijn op het spirituele pad, en over jonge mensen die al wel spiritueel bewustzijn hebben. Hij is een fantastische gids, die je kunt aanroepen om je te helpen over iets onaangenaams heen te komen, of bij je onhandigheid. Ook helpt hij je vastbesloten actie te ondernemen, en verder te gaan in de richting van het waarmaken van je dromen. Met de hulp van Metatron kun je je kinderlijke ontzag en bewondering behouden, terwijl je je weg vindt in het leven.

Sharana
Teggert 54, 6367XN Voerendaal
Tel. 045-785 30 14 / Gsm 06-24 953 539

Email info@sharana.nl

KvK nr. 69394415 / BTW-id NL001814213B69

IBAN NL 94 KNAB 0259 0775 50

Sharana is aangesloten bij Reiki Vereniging Cirkel Registratienummer M18/0961

Let op: alle aangeboden diensten en producten op deze website zijn een aanvulling op en geen vervanging van de reguliere geneeswijze. Raadpleeg bij twijfel altijd de behandelend arts!

Aangesloten bij:

Cat site.jpg
Gat site.jpg

Als erkend alternatief therapeut is Sharana volgens de wet WKKGZ
aangesloten bij het CAT Collectief Alternatieve Therapeuten, bij het BAT Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor alternatieve therapeuten 
en bij het GAT Geschillen Alternatieve Therapeuten.


Sharana is officieel distributeur van Young Living EO, Healy & Enagic Kangen Water
 

Sharana is ook te vinden op Social Media.

Officieel distributeur van:

Healy Frequentietherapie en Bioresonantie Sharana Voerendaal Zuid Limburg
Enagic Kangen Water Sharana Voerendaal Zuid Limburg
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Yelp Social Icon

© 2017-2021 Sharana

voor het laatst bijgewerkt op 04-04-2021

free-zumba-png-hd-logo-free-design-amusi