top of page

Biografie

Ik ben Viënna Mollers-Geerlings, geboren in 1981 te Heerlen.

Ik ben getrouwd en moeder van een zoon en twee dochters en samen met onze 2 hondjes en 2 katten wonen we in Voerendaal. Ik hou van muziek maken (en speel gitaar in een band), Zumba, genieten van het zonnetje in de tuin, de zee, lezen, een spelletje doen met de kids, knuffelen met onze beestjes en paardrijden.

Ik heb (uit het niets) een spirituele ervaring gehad waarna
ik plotseling energie in mijn lijf voelde stromen.
Ik voelde het als tintelingen in mijn armen,
handen en vingers, maar soms zelfs tot in mijn gezicht.

Vanaf dat moment kreeg ik steeds meer interesse in spiritualiteit en de drang ermee bezig te zijn. 

Ik ging bijvoorbeeld opeens spirituele muziek luisteren
(waaronder mantra´s), mediteren, boeken over spiritualiteit lezen, films over spiritualiteit kijken en spirituele artikelen kopen (zoals boeken, edelstenen, Orgonite, etherische olie, klankschalen en boeddha´s), terwijl ik dat van tevoren nooit gedaan had. 

Tijdens meditaties werden de tintelingen heviger
en ik voelde de energie ook bij edelstenen.

Het voelde voor mij alsof ik er iets mee moest gaan doen
en daarom ben ik toen samen met mijn man en
vriendin de eerste cursus Reiki gaan volgen. 

Ik merkte al snel dat ik er veel meer interesse in had dan
zij en dat ik er ook veel intensiever mee bezig was en de energie was steeds duidelijker aanwezig.

In eerste instantie wilde ik Reiki alleen voor mezelf gaan doen, maar ik oefende ook wel eens op bekenden en kreeg daarbij zoveel positieve reacties dat ik andere mensen ook Reiki ben gaan geven.
 

Omdat de mensen die ik behandelde (inclusief ikzelf)

zo enthousiast waren over Reiki en er zoveel baat bij hadden, heb ik besloten een eigen praktijk te beginnen.

Zo hoop ik nog meer mensen de kracht van Reiki

te kunnen laten ervaren.

De praktijk heb ik Sharana genoemd.
Dit is een Sanskriet woord dat staat voor
hulp, bescherming en schuilplaats.

Naast Usui Reiki 1, 2, 3a (Master) en 3b (Teacher) heb ik ook de opleiding Life Coach, Kundalini Reiki 1, 2 & 3, Crystal Reiki Master/Teacher, Dolfijn Reiki, Shambhala Eenheid 1, 2, 3, 4 & 5 (Master), Chakra & Aura Healing, Soul Body Fusion Practitioner & Teacher (bij de moeder van Soul Body Fusion Jonette Crowley (USA) herself gedaan), de Sirius Energie Methode, de Akasha Kronieken, de Rite Of The Womb, de Tachyon Energie inwijding, de Violette Vlam inwijding en de Hogere Zuivere Straal inwijding gedaan en inmiddels heb ik ook de opleidingen Acces Bars, Soul Body Fusion, Access Trifold Sequencing Systems (voor Drama, Trauma, Shock en vicieuze cirkels), Access Energetic Facelift, 3x The Access Foundation Class, The Access Choice of Possibilities Class, de Jin Shin Jyutsu 5-daagse basisopleiding, Theta Healing Basic DNA en Theta Healing Advanced DNA afgerond.

Verder heb ik bij Elohim Centre de cursus "Je zieledelen, hogere dimensies, kosmisch meesterschap en ontwaken" met daarin de volgende transmissies gedaan:

 1. 5e + 6e dimensie “Christuskracht, van persoonlijke naar onvoorwaardelijke liefde”

 2. 6e dimensie “Denken, spreken en handelen vanuit je Liefdeshart, waarnemer en zielsgevoel”

 3. 7e dimensie “Verruim je mind en hart met Absolute Krachten, Lichtmeesters en je Goddelijke Vonk”

 4. 8e dimensie “Oervertrouwen, rustig hoofd, eenheid en Bron-verbinding met je buik”

 5. 9e dimensie “Verlichting innerlijk kind, seksualiteit, innerlijke man-vrouw”

 6. 10e dimensie “Vuurkracht en Universele Liefde installeren, voorbij aan onzekerheid en onderdrukking, je eigen weg durven gaan”

 7. 11e dimensie “11 dimensionale Goden Krachten, Magiërschap, Atlantis, healing op seksualiteit”

 8. 12e dimensie “Ingewijde Hart, keelchakra, Nieuwe Aarde, healing op karmische en collectieve geschiedenis”

 9. 13e dimensie “Leven vanuit Overgave, grote Inwijding, wij-gevoel”

 10. 14e dimensie “Installatie Zijnsstaat, Heilig Huwelijk, Sananda”

 11. 6e – 15e dimensie “Godrealisatie”.

Daarnaast heb ik er de opleiding "Grootse Egyptische en Druïdische Inwijdingen voor je missie en verlichte staat gedaan en de volgende healingen heb ik los bij Elohim Centre gedaan:
11-dimensionale Engel-Mens en kanaal worden, 6D je blauwe ziele-lichtlichaam, 8 dimensionale chakra openen voor engelen, lichtmeesteres en Egyptische inwijdingen, 10D Ik-loze Vuurkracht en Liefde van je Godsvonk.

Bij Steve Rother & Janosh heb ik de Mastery Initiation gedaan.

Bij Crystal Visions heb ik het programma “de Gouden Straal” gedaan.
Bij HeartSoulutions heb ik de Jeshua 333 Lightcode activation, de Maria Magdalena Lightcode activation en 8 Sacred Crystal (Christ-ALL) Temple of Light Circles gedaan. 

Bij Fenix Transformations heb ik de White Light Axiatonal Alignment, de Lemurian Light Healing, Activation & Integration, 
de Melchizedek Initiation, de Diamond Gold Ray
Initiation & Healing, de Diamond Light Codes Activation & Healing, de Healing vanuit de Overziel, Connecting to the Heart of Mother Earth, de Third Eye Cleansing and Activation from Palenque, Infusion of the Christed Light, de Maya Healing Codes from Palenque, de Great Central Sun Activation & Healing from Tulum, de Tree Of Life Activation & Healing, de Oneness Session en de Platinum Ray Activation & Healing gedaan.
In november 2021 heb ik de cursus Shumann Resonantie gedaan bij Anton Teuben.
In februari 2022 heb ik een workshop Soul rebirthing (incl. Soul Retrieval gedaan
) en de geweldige opleiding tot Star Magic Healing Facilitator bij Jerry Sargeant. In juli 2022 heb ik bij dr. Roy Martina en Milan Somers de opleiding Quantum Spirit Hypnose Techniek gevolgd. Eind december 2022 heb ik de Kundalini Activatie Facilitator Training gedaan en heb ik de initiatie gehad om de Kundalini energie bij anderen op te wekken. Dit voelde als het herinneren van oude heilige kennis uit de tempels en ik ben enorm dankbaar en voel me nederig hier (weer ) mee te mogen werken. Begin 2022 heb ik de opleiding gevolgd om te werken met de Bron-Code energetische stoel en ben ik hierin ingewijd. Daarna heb ik ook de opleidingen Zielsconflicten, Chakra's en Dimensies gevolgd om de energetische stoel nog breder te kunnen inzetten.
In 2021 heb ik geleerd om de Raindrop Massage van Young Living te geven en in 2023 ben ik opgeleid tot Source-Ki massage practitioner level 3. In mei 2024 heb ik de opstelling van de Ziel geleerd, in juni 2024 Energetic Unplugging en momenteel ben ik bezig met de opleiding 15D Aura Clearing.

Ik geef zelf ook inwijdingen en opleidingen in Reiki, Access Bars, Sirius Energie Methode (SEM) en Shambhala Oneness en ik wil graag cursussen/opleidingen/inwijdingen blijven volgen om mijn kennis en technieken uit te blijven breiden en te verbeteren.

Ook ben ik (vooral sinds ik de energie ervan kan voelen)
erg geïnteresseerd in en gefascineerd door edelstenen
en hun werking.

Ik verzamel ze, draag ze en ik maak er tijdens meditaties
en behandelingen dankbaar gebruik van.

Ik heb daarom ook de opleidingen Crystal Healing en
Advanced Crystal Healing Practitioner gedaan en mag
me nu dan ook officieel Edelstenentherapeut noemen.
Inmiddels heb ik bij Joke van Elohim Centre ook geleerd om kristallen 13 dimensionaal te openen, activeren en programmeren en in te voelen welke kristal bij iemand past en er vervolgens een kristalhealing mee te doen.
13-dimensioneel geopend, geactiveerd en geprogrammeerd: wat betekent dat?
Steeds meer mensen leven vanuit hun hart, ziel en ware zelf en trillen daardoor op hogere levensfrequenties en dimensies. Wat zij innemen of bij zich dragen dient daarom een flink hogere levensenergie en liefdestrilling te hebben wil het geen energie kosten maar geven. Elohim edelstenen en producen zijn in alle 13 dimensies geactiveerd. Hierdoor krijgen ze zo'n krachtig genezend vermogen en zijn ze op alle lagen van geest tot lichaam en zelfs DNA, diepgaand werkzaam, en dat voel je.


In september 2022 kwamen er twee levensgrote kristallen schedels van Bergkristal en Labradoriet op mijn pad en in mei 2023 kwamen een schedel van Maansteen en een gigantische Draak van Afghaanse Jade op mijn pad. Daarna volgden er nog een aantal, waarmee ik nu mee mag (samen)werken en die in de praktijk te vinden zijn, meer hierover lees je hier. In 2023 heb ik een opleiding over de geheimen van het werken met Kristallen Schedels gevolgd in Amerika bij Sherry Whitfield, de hoeder van Synergy. 

Hoe verder ik mijn prachtige weg vervolg, hoe meer bijzonders er op mijn pad komt. In Oktober 2018 begon er Light Language of Licht Taal door te komen nadat ik bij de Piramides in Bosnië was. Ik wist in eerste instantie niet wat
het was, maar ik ben me erin gaan verdiepen omdat het heel veel met me deed. In februari 2019 heb ik voor het eerst een stukje van deze zielentaal opgenomen en ik heb er ook een meditatie mee ingesproken. Licht Taal wordt ontvangen op zielsniveau. Je hoeft het niet te begrijpen, je moet het ervaren. Het is de bedoeling dat je luistert met je hart i.p.v. met je verstand. Licht Taal ondersteunt je in het ontwaken en helpt je om jouw originele blauwdruk te activeren en te ontwikkelen. Het werkt helend en helpt je om je te herinneren wie je werkelijk in essentie bent en waarom je nu op aarde bent.
Sinds Juli 2020 ben ik ook gecertificeerd Light Language Healing Facilitator.

In 2018 heb ik een spontane Kundalini ontwaking gehad (al wist ik op dat moment niet dat dat het was) bij de piramides in Bosnië. Daarna heb ik in 2022 de Kundalini Activatie Facilitator opleiding gedaan bij Kundalini Nederland en in 2023 de Kundalini Bodywork opleiding bij Elliott Saxby.

In 2018 kreeg ik mijn eerste therapeutische Ankh (op mijn trilling gemaakt) en later volgden er meer Ankhen (waaronder een sleutel Ankh en Hermetica Ankh) en ook Kosmische Schijven. Ik heb vervolgens bij Vayra de opleidingen "Werken met de Ankh voor jezelf" en "Werken met Ankh & Kosmische Schijven gedaan.

In maart 2020 begon ik met het toepassen van Jin Shin Jyutsu bij mezelf. Dit beviel heel erg goed en sloot zo goed aan bij mijn andere behandelmethoden dat ik besloot de 5-daagse basisopleiding bij Wayne Hackett (Hawaii) en Sara Harper (USA) (zij hebben beiden heel veel opleidingen bij de moeder van Jin Shin Jyutsu Mary Burmeister herself gedaan) te doen om deze mooie behandeling ook toe te kunnen passen in de praktijk. In 2023 heb ik de derde 5-daagse basisopleiding gedaan en deze mooie methode zet ik nu dan ook dankbaar in bij cliënten.

In 2022 heb ik een reset van mijn Hologram & DNA en een next level totale ‘wedergeboorte’ van mijn zielentrillingen in het DNA naar het Aquariustijdperk gehad met het openen van de cel-structuren in de collectieve upgrades van de Aquariuswerker bij Heidy van Melis van Kompaswerk. 
Hierin werden de oorspronkelijke fragmenten uit het Bron DNA herinnerd en werd nogmaals bevestigd wat ik hier nu te doen heb. 

Gaandeweg kwam ik ook in aanraking met diverse tools die mij zo geweldig hebben geholpen dat ik deze ook via de website en de praktijk aanbiedt zoals aardingsproducten, Young Living Etherische OlieKangen Water en iDoh's. Zelf maak ik hier allemaal enthousiast gebruik van en alles is dan ook in de praktijk te testen/voelen/ervaren.

Verder leg ik ook Lenormand kaarten. Ik begon in eerste instantie voor familie en vrienden maar het klopte steeds precies en het betekende zoveel voor mensen dat ik dit ook op spirituele beurzen en in de praktijk ben gaan aanbieden.

Inmiddels ben ik een erkend alternatief therapeut en gecertificeerd Life Coach, Access Bars Facilitator, Usui Reiki Master, Kundalini Reiki Master, Kristal Reiki Master, Shambhala Oneness Master, Soul Body Fusion Practitioner & Teacher, Light Language Healing Facilitator, Star Magic Healing Facilitator, Kundalini Activatie Facilitator, Breathwork Instructor (ademwerk instructeur), Jin Shin Jyutsu Authorized Practitioner, Source-Ki Massage Facilitator, Edelsteentherapeut, Aura & Chakra Healer, Theta Healing Advanced DNA Practitioner en Access Energetic Facelift Practitioner.

Muziek en geluid zijn altijd al heel belangrijk voor me geweest en de combinatie van klank en healing sprak me dan ook heel erg aan, dus vanaf juli 2020 ben ik gecertificeerd Soundhealing therapeut en geef ik ook gong- en klankschaalsessies.
Dit werkt heel diep op lichaam, geest en ziel en is een
prachtige aanvulling op de andere methodes die ik toepas.
Daarnaast heb ik ook de extra modules klankschalen en stress en klankbaden en Soundhealing concerten met gong en klankschalen afgerond. Vanaf 2022 geef ik ook opleidingen hierin. In 2022 ben ik ook werkzaam geweest als klankmeester bij Elaisa Energetic Welness in Dilsen-Stokkem (B).

Sinds ik ermee in aanraking kwam ben ik al gefascineerd door Nicola Tesla en frequenties. Dit was voor mij een reden om verder onderzoek te doen en mij hier meer in te verdiepen.
De eerste jaren van mijn praktijk heb ik me vooral beziggehouden met Orgon energie en Orgonite, maar in april 2024 is mijn wens dan eindelijk in vervulling gegaan en nu staat er een Multiwave Oscillator (WMO) met Lakhovsky antennes en Rife plasma (Phanotron en Tube) lampen in de praktijk. Een flinke investering, maar hopelijk kan en mag ik hier nog heel veel mensen mee helpen. Naast de 2 uur durende uitleg die je krijgt wanneer je een MWO aanschaft heb ik in juni 2024 ook nog een opleiding MWO therapeut gedaan om dieper in deze materie te duiken en mijn kennis hierover uit te breiden.

Vienna Mollers Energetische behandeling opleiding inwijding cursus workshop Access Bars Reiki Soundhealing Kundalini Activatie Soul Body Fusion Bach Bloesem Energetische Stoel Kristallen Schedels Young Living Healy Kangen Water Aarding Idoh Skyld ABC Lichtinstrumenten Light Language Sharana Zuid Limburg
Vienna Mollers Energetische behandeling opleiding inwijding cursus workshop Access Bars Reiki Soundhealing Kundalini Activatie Soul Body Fusion Bach Bloesem Energetische Stoel Kristallen Schedels Young Living Healy Kangen Water Aarding Idoh Skyld ABC Lichtinstrumenten Light Language Sharana Zuid Limburg
Vienna Mollers Energetische behandeling opleiding inwijding cursus workshop Access Bars Reiki Soundhealing Kundalini Activatie Soul Body Fusion Bach Bloesem Energetische Stoel Kristallen Schedels Young Living Healy Kangen Water Aarding Idoh Skyld ABC Lichtinstrumenten Light Language Sharana Zuid Limburg
Vienna Mollers Energetische behandeling opleiding inwijding cursus workshop Access Bars Reiki Soundhealing Kundalini Activatie Soul Body Fusion Bach Bloesem Energetische Stoel Kristallen Schedels Young Living Healy Kangen Water Aarding Idoh Skyld ABC Lichtinstrumenten Light Language Sharana Zuid Limburg
Vienna Mollers Energetische behandeling opleiding inwijding cursus workshop Access Bars Reiki Soundhealing Kundalini Activatie Soul Body Fusion Bach Bloesem Energetische Stoel Kristallen Schedels Young Living Healy Kangen Water Aarding Idoh Skyld ABC Lichtinstrumenten Light Language Sharana Zuid Limburg
Vienna Mollers Energetische behandeling opleiding inwijding cursus workshop Access Bars Reiki Soundhealing Kundalini Activatie Soul Body Fusion Bach Bloesem Energetische Stoel Kristallen Schedels Young Living Healy Kangen Water Aarding Idoh Skyld ABC Lichtinstrumenten Light Language Sharana Zuid Limburg
Vienna Mollers Energetische behandeling opleiding inwijding cursus workshop Access Bars Reiki Soundhealing Kundalini Activatie Soul Body Fusion Bach Bloesem Energetische Stoel Kristallen Schedels Young Living Healy Kangen Water Aarding Idoh Skyld ABC Lichtinstrumenten Light Language Sharana Zuid Limburg
Vienna Mollers Energetische behandeling opleiding inwijding cursus workshop Access Bars Reiki Soundhealing Kundalini Activatie Soul Body Fusion Bach Bloesem Energetische Stoel Kristallen Schedels Young Living Healy Kangen Water Aarding Idoh Skyld ABC Lichtinstrumenten Light Language Sharana Zuid Limburg
Logo Sharana Voerendaal

Het Sharana logo heeft als basis een Lemniscaat (dat staat voor oneindigheid).
De bloem staat voor opbloeien (dat is nl. precies wat ik de mensen hier mag zien doen). Het lichtpunt met de stralen (kruis) in het midden staat voor de verbinding met boven, beneden en met alles en iedereen om je heen vanuit je centrum, je hart.
De kleur lila versterkt je vertrouwen, activeert je intuïtie en vergroot je mediamieke talenten. Het is een zachte, vriendelijke kleur die je aanmoedigt om je spirituele bewustzijn te ontwikkelen en je verbinding met het goddelijke te versterken.

Hieronder een stuk uit Wij Limburg, dat te vinden was in het Limburgs Dagblad en Dagblad de Limburger d.d. 28-11-2017.

Biografie Viënna Sharana Voerendaal Zuid-Limburg

Hieronder een interview met Inge de Bruijn van De Opstap, dat te zien
was op Facebook, YouTube, Bitchute en Telegram d.d. 02-08-2021.

Hier staat een blog over Soundhealing dat ik in 2023 heb geschreven
voor de grootste muziekwinkel van Nederland: Bax Instruments.

Soundhealing Blog Bax Sharana Zuid Limburg

Certificaten & Diploma's

Alle certificaten zijn ter inzage in de praktijk aanwezig.

bottom of page