Soul Body Fusion®

Heb je het gevoel dat je ziel en lichaam niet op elkaar zijn afgestemd?
Leef je op de automatische piloot?
Weet je dat je meer energie en een betere gezondheid zou moeten hebben, maar weet je niet hoe je dat kunt bereiken? Vlucht je weg in je werk of in een verslaving? Ben je niet goed geaard?

 

Door teleurstellingen, pijn en trauma's in het leven zijn wij grotendeels afgesneden van onze ziel.
Ons lichaam hobbelt dan verder zonder de volledige aanwezigheid en de kracht van de ziel.
We leven ons leven dan vaak (onbemerkt) maar half en zijn niet in staat om welbehagen, gezondheid en overvloed te manifesteren terwijl dat ons geboorterecht is.
We kunnen onze ziel niet (volledig) in ons fysieke lichaam brengen.
Dit komt veelal doordat de frequenties ervan niet (meer) op elkaar afgestemd zijn en hierdoor kunnen we conflict of weerstand ervaren. 

Stel je eens voor hoe het zou voelen als je ziel volledig en definitief verbonden zou zijn met je lichaam zoals het bedoeld is. Dat je ziel en je lichaam weer volledig samen zijn gevoegd?

Wanneer meer van onze ziel is versmolten met onze cellen brengt dit een verandering teweeg.
Het wordt het beginpunt voor een nieuwe werkelijkheid, waarin geluk, gezondheid, overvloed en betekenis ondersteuning krijgen uit de hoogste regionen. Je herinnert je je heelheid. Er worden gebeurtenissen in gang gezet die wonderbaarlijk kunnen lijken. Veranderingen die, uit een puur fysiek standpunt gezien, onmogelijk lijken of enorme inspanning of tijd zouden vergen, kunnen ogenblikkelijk plaatsvinden wanneer je ziel beschikbaar is om het werk te doen. Wanneer je ziel en je lichaam als één geheel werken, heb je een onovertroffen scheppende kracht.

Bij een Soul Body Fusion® sessie word je lichaam op cellulair niveau weer op één lijn gezet met het hoogst mogelijke licht dat het kan bevatten. De veranderingen zijn permanent en oneindig: het zet een interactief proces in werking waarbij de ziel de cellen stimuleert om op steeds hogere frequenties te harmoniseren. 

Soul Body Fusion® is gechanneld door Jonette Crowley, (www.jonettecrowley.com). 
De Nederlandse website is www.soulbodyfusion.nl.
Inmiddels zijn er met deze sessies wereldwijd al ongelofelijke resultaten geboekt!

Zo zijn dit enkele voordelen van Soul Body Fusion®:

– Meer energie en vitaliteit ervaren;

– Blijer en gelukkiger zijn;
– Meer zelfvertrouwen hebben;
– Meer in je kracht staan;
– Gezonder zijn;

– Snelle spirituele groei ervaren;
– Paranormale gaven ontwaken of worden sterker;
– Beter grenzen aan kunnen geven;
– Goed geaard en helemaal in je lichaam aanwezig zijn;

– Gebalanceerde chakra's.

Ervaar deze verbinding in een Soul Body Fusion® sessie en kom weer echt thuis in jezelf!

Uitleg over de sessie:
Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je in een stoel tegenover mij en beginnen we na een inleidend gesprek met de sessie. Een sessie duurt  2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie wordt je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een geharmoniseerd veld van een hoge frequentie, dat je naar een hogere trilling brengt.  Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je ziel meer in je lichaam. Hierdoor kunnen spanningen, emoties en blokkades worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam en geest komen meer in balans en kunnen hierdoor weer beter gaan functioneren. Hoe iemand de Soul Body Fusion sessie ervaart verschilt per persoon. Veel mensen ervaren tintelingen en de herstellende balans tussen de linker en rechter hersenhelft. Na de Soul Body Fusion sessie voelen veel mensen zich meer in contact met hun eigen kracht, opgeladen en innerlijk blij. Angsten en trauma’s kunnen op een gemakkelijke manier worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk. 

Er worden altijd 3 sessies gegeven om de zielsenergie meer te verankeren in het lichaam.
1 week na de eerste behandeling vindt de tweede behandeling plaats en 2 weken na de 2e behandeling vindt de derde behandeling plaats.

De prijs is 66 euro voor een losse sessie in de praktijk of via Zoom, WhatsApp of Skype.

Een pakket met 3 sessies in de praktijk kost 177 euro.

Wil jij zelf Soul Body Fusion® leren geven? Klik dan hier voor meer informatie over de workshop.

Ervaringen met Soul Body Fusion behandelingen bij Sharana

Ervaring Soul Body Fusion Sharana Zuid Limburg
Ervaring Soul Body Fusion Sharana Zuid Limburg
Ervaring Soul Body Fusion Sharana Zuid Limburg

Wat is het verschil tussen Soul Body Fusion® en Soul Retrieval
volgens Jonette Crowley's gids MARK?

Je fysieke zelf heeft vele dimensies. Je ziel heeft vele dimensies. Op sommige niveaus overlappen ze elkaar. De niet-fysieke dimensie die los van trauma kan worden doorbroken, zou je de ‘astrale’ dimensie van je ziel kunnen noemen. Soul Retrieval richt zich op dit niveau. Het astrale gebied bevindt zich tussen de fysieke en niet-fysieke werelden in en is vaak een rommelige plek met geesten die niet verder zijn gegaan, en wezens die zich demonen voelen.
Voor een persoon die getraumatiseerd is, kan zijn ziel op het astrale gebied gefragmenteerd zijn. Dat is het niveau waar een sjamaan toegang toe heeft om de stukken bij elkaar te trekken. Als je op het astrale niveau werkt, met een ziel die nog steeds vormen en invloeden heeft die niet geheel van het licht afkomstig zijn, is er vaak bescherming nodig. Dus in de astrale wereld is alles wat niet fysiek is. Het is het goede, het slechte en het lelijke.

Het werk dat we doen met Soul Body Fusion® werkt op een hoger niveau van zielsintegratie, wat je het ‘oorzakelijke’ vlak zou kunnen noemen. Op het oorzakelijke niveau van de ziel is er geen fragmentatie mogelijk, geen bescherming nodig. Het oorzakelijke vlak is een hogere vibratie van de ziel. Het heeft lagere trillingen en trauma weggefilterd. Alles wat slecht en lelijk was, moest door reiniging, zuivering en groei gaan om naar de hogere dimensie van het oorzakelijke vlak te gaan.

Soul Body Fusion® integreert hogere niveaus van de ziel die al van fragmentatie zijn genezen. Een persoon die Soul Body Fusion® heeft gehad, zou de voordelen hebben van het ophalen van de ziel, plus de voordelen van het integreren van nog hogere niveaus van hun ziel-zelf / goddelijk zelf, vanaf het oorzakelijke niveau en hoger. Dit is waarom Soul Body Fusion® een geweldige deuropener is naar alle spirituele groei, omdat het je uit de trauma's van vorige levens haalt. Het neemt je mee uit het astrale gebied, dat nog steeds aan tijd gebonden is. Het begint je reis op de tijdloze hogere frequenties van de hogere dimensies.

Behandelingen kunnen ook op locatie gegeven worden.

Dit is mogelijk indien de auto voor de deur geparkeerd kan worden.

De toeslag hiervoor bedraagt voor deze plaatsen 15 euro:

Benzenrade, Heerlen, Heerlerbaan, Heerlerheide, Heksenberg, Hoensbroek, Huls, Hulsberg, Imstenrade, Kathagen, Klimmen,
Kunrade, Mariarade, Mingersberg, Molenberg, Nuth, Parkstad, Ransdaal, Schaesberg, Schin op Geul, Swier, Terworm, Treebeek,
Trintelen, Ubachsberg, Valkenburg, Voerendaal, Vrank, Walem, Welten, Wijnandsrade en Winthagen.

De toeslag hiervoor bedraagt voor deze plaatsen 25 euro:
Aalbeek, Abdissenbosch, Baaks-Sweijer, Baneheide, Bleijerheide, Bocholtz, Brunssum, Chevremont, Eygelshoven, Eys, Gulpen, Heilust,
Kaalheide, Kaffeberg, Kerkrade, Landgraaf, Locht, Merkelbeek, Nijswiller, Oirsbeek, Rimburg, Rumpen, Scheulder, Schimmert, Schinnen,
​Sibbe, Simpelveld, Spaubeek, Thull, Wahlwiller, Waubach, Wijlre, Wittem en Zandberg.

Zijn er meerdere personen op dezelfde locatie aanwezig die behandeld worden dan wordt de toeslag slechts eenmaal berekend.

Sharana
Teggert 54, 6367XN Voerendaal
Tel. 045-785 30 14 / Gsm 06-24 953 539

Email info@sharana.nl

KvK nr. 69394415 / BTW-id NL001814213B69

IBAN NL 94 KNAB 0259 0775 50

Sharana is aangesloten bij Reiki Vereniging Cirkel Registratienummer M18/0961

Let op: alle aangeboden diensten en producten op deze website zijn een aanvulling op en geen vervanging van de reguliere geneeswijze. Raadpleeg bij twijfel altijd de behandelend arts!

Aangesloten bij:

Cat site.jpg
Gat site.jpg

Als erkend alternatief therapeut is Sharana volgens de wet WKKGZ
aangesloten bij het CAT Collectief Alternatieve Therapeuten, bij het BAT Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor alternatieve therapeuten 
en bij het GAT Geschillen Alternatieve Therapeuten.


Sharana is officieel distributeur van Young Living EO, Healy & Enagic Kangen Water
 

Sharana is ook te vinden op Social Media.

Officieel distributeur van:

Healy Frequentietherapie en Bioresonantie Sharana Voerendaal Zuid Limburg
Enagic Kangen Water Sharana Voerendaal Zuid Limburg
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Yelp Social Icon

© 2017-2021 Sharana

voor het laatst bijgewerkt op 04-04-2021

free-zumba-png-hd-logo-free-design-amusi