top of page

Aarding

Aarding Sharana

Omdat ik zelf heb mogen ervaren wat een goede aarding voor een mens kan betekenen en wat voor enorm verschil dit voor iemand  kan maken, heb ik besloten hier ook aandacht aan te besteden.

Aarden (ook wel gronden genoemd), is in principe het contact maken met en in balans brengen van je eerste chakra (basischakra). Dit zorgt ervoor dat je energie goed kan doorstromen en dat er verbinding is tussen de boven- en onderkant van je lichaam (de bovenste en de onderste chakra's). Als je goed geaard bent, haal je positieve energie uit de aarde en voer je negatieve energie af naar de aarde. Als je niet goed geaard bent, mis je de energie van de aarde in je lichaam en kan je lichaam de negatieve energie niet afvoeren naar de aarde. De verbinding tussen de boven- en onderkant van je lichaam is niet goed: je energie zit vooral bovenin je lichaam en dit kan leiden tot zowel fysieke als psychische klachten, zoals:

- stress,

- onrust,

- vermoeidheid,

- slecht slapen,
- nekklachten,
- hoofdpijn,

- verminderd immuunsysteem,

- ontstekingen,
- duizeligheid,
- gespannen spieren,

- slechte bloedcirculatie,

- Burn-out,

- hormonale disbalans,
- een opgejaagd gevoel,
- spanningen,
- zorgen,
- angsten,

- onzekerheid,

- je onveilig voelen,

- minder liefde en compassie voor anderen hebben omdat alle levensenergie wordt opgeslokt door bovenstaande klachten.

Bestel jouw eigen aardingsproducten hier en krijg 5% korting met de code AFVIMS.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer je de energie van de aarde mist in je lijf, ben je vaak overal met je gedachten, behalve in het hier en nu,
terwijl dit nu juist de plek is 
waar we zouden moeten zijn. Wanneer je niet goed geaard bent, is je eerste chakra vaak uit balans. Vaak worden de hoger gelegen chakra’s als "beter" gezien en wordt er gezegd dat je,
om je (spiritueel) te ontwikkelen als mens, de hoger gelegen chakra’s moet openen en in balans moet brengen om ze goed te laten functioneren. Dit is in principe wel waar, maar de chakra's vormen samen een geheel en de overige chakra´s functioneren niet optimaal als er 1 geblokkeerd of uit balans is. Je kunt het vergelijken met de banden van een auto: 
Een auto heeft 4 banden, maar wanneer er 1 kapot is kun je niet meer fatsoenlijk met de auto rijden, ook al zijn de overige banden nog in orde.

Alle chakra’s in balans brengen zorgt ervoor dat je alle gebieden in je leven in balans brengt. Er is evenwicht en stabiliteit. Deze balans is de fundering voor jouw leven. Vanuit balans kun je uitgroeien tot de meest krachtige en authentieke versie van jezelf.


Wanneer mensen een spirituele groei doormaken, kunnen ze het contact met de lager gelegen chakra’s verliezen. `Zweverige mensen’ die zichzelf een beetje verloren zijn in de spiritualiteit en geen goed contact meer hebben met hun lichaam en de wereld om zich heen, hebben er vaak baat bij om goed te aarden en dus weer contact te maken met het eerste chakra. Mensen die vooral gestrest zijn, veel angsten hebben en weinig houvast hebben in het leven, hebben vaak wel contact met het eerste chakra, maar bij hen is het eerste chakra niet in balans. Voor deze mensen helpt het aarden weer een stevig fundament in het leven te krijgen, vanaf waar ze zich verder kunnen ontwikkelen.

Een diepe nachtrust is de basis van een gezonde, stressvrije en actieve dag. Tijdens je slaap kun je eenvoudig aarden via een gegrond aardingslaken. Dit is een uiterst efficiënte oplossing om je gezondheid snel en zonder pillen drastisch te verbeteren, gebaseerd op het meest natuurlijke effect op je lichaam. Verbinden met de aarde doet men al onverstoord sinds de oorsprong van ons bestaan. Aardingslakens zijn ontwikkeld om snel en natuurlijk je lichaam's bio-elektrische balans te harmoniseren, de essentie van alle levensprocessen in ons. Ze verlagen de lichaamsstress ogenblikkelijk, geven de nodige zuurstof aan je organen, spieren en weefsels door de betere doorbloeding, neutraliseren ontstekingen tot in de kern en laten je lichaam vliegensvlug herstellen tijdens de slaap of op het werk.

In Aarding™ aardingsproducten zit standaard 5% antibacterieel zilverdraad (tussen 650 en 900 meter) verweven. Dit geeft de beste geleiding zonder dat het aanvoelen van het natuurlijk zuiver Bio-katoen je slaapcomfort verminderd. Het aardingslaken blijft daardoor gezond en aangenaam om op te liggen. Alle medische testen werden tot nu toe op dit laken uitgevoerd. Meer zilver heeft geen zin qua aarding en duurzaamheid van het laken of de kussensloop. Het maakt het product enkel harder en duurder. Je kunt zelfs een licht bovenlaken over de Aarding™ lakens gebruiken zonder  efficiëntie voor je gezondheid te verliezen.


De Aarding™ aardingslakens zijn beveiligd tegen elektrische spanning en blikseminslag. Ze worden ook gebruikt in klinieken om premature baby's een betere overlevingskans te geven (wel 200%!). Aardingsproducten zijn dus super veilig.
De lakens zijn hoogst kwalitatief en gaan, bij gewoon gebruik, even lang mee als een gewoon laken.

"We zijn samen met de aarde geëvolueerd en onafscheidbaar energetisch verbonden."

Je lichaam is een zorgvuldig geïntegreerd systeem, niets werkt los van elkaar. Al je organen, spieren en weefsels ontspannen eerst en herstellen dan bij het aarden van onderliggende infectiehaarden door de uitwisseling van aarde-elektronen, de puurste anti-oxidanten.
Je zenuwstelsel, hormonaal systeem, bloedsomloop en immuunsysteem versterken uur na uur, dag na dag. Je voelt je stelselmatig fitter en vitaler en wordt ziektes meester.

  1. Minder lichaamsstress

  2. Verbeterde bloedsomloop

  3. Ontstekingen in de kiem gesmoord

  4. Een boost voor het immuunsysteem

  5. Bescherming tegen burn-out & hormonale disbalans

  6. Spier- en gewrichtspijnen doeltreffend aangepakt

  7. Diepere helende slaap door een ontspannen zenuwstelsel

  8. Versnelde recuperatie na trauma & inspanning (ook sport)

  9. Bescherming tegen elektro-pollutie (EMS)

  10. Sterk verjongend effect op het hele lichaam

Klik hier om de wetenschappelijke onderzoeken te bekijken en klik hier om het boek Earthing van Clinton Ober te lezen.

Bestel jouw eigen aardingsproducten hier en krijg 5% korting met de code AFVIMS.

Aardingsproducten Sharana

Publication: Medical Thermography Case Studies. Clinical Earthing Application in 20 Case Studies
Researcher: William Amalu, DC, DABCT, FIACT

Aardingsproducten Sharana Voerendaal Zuid Limburg
Aardingsproducten Sharana Voerendaal Zuid Limburg

"Aarding, de belangrijkste gezondheidsdoorbraak ooit?" Clint Ober (auteur - Earthing)​

Door te leven, zuurstof in te ademen en het verteren van eten, oxideren (=verouderen) we continue en bouwen we zo voortdurend een eenvoudig meetbaar statisch spanningsveld op in ons lichaam van positieve (+) elektronen (protonen). Dit zijn de restanten van ons dagelijks stofwisselingsproces die we ook vrije radicalen noemen en die niets minder zijn dan een elektrische lading (spanning) in onze cellen. Deze schadelijke protonen proberen zich te neutraliseren door rond zich heen te happen (ontladen) in je gezond genetisch materiaal.  Dit is de basisoorzaak van de meeste infecties en ziektes. Je celspanning stijgt, je immuniteit daalt, je krijgt ontstekingen en het lichaam takelt geleidelijk af.

We kunnen dit proces vertragen door gezonde voeding te eten met veel anti-oxidanten (groenten en fruit) en eventueel de inname van doelgerichte voedingssupplementen.  Onze aarde echter is een gigantisch en onuitputtelijk reservoir van negatieve (-) elektronen, die je opgebouwde lichaamsspanning (+) bij rechtstreeks contact ogenblikkelijk terug in natuurlijk evenwicht brengt. Dit is onze basis bio-fysica. Je ontlaadt dus letterlijk bij contact met de aarde en ontvangt voortdurend natuurlijke ontstekingsremmers. Je immuunsysteem wordt letterlijk ontlast en kan zich terug bezig huiden met zijn kerntaak, je vitaliteit en gezondheid kracht toedienen.

Dit proces gebeurt perfect wanneer je op een aardingslaken slaapt of een ander aardingsproduct gebruikt om in verbinding met de aarde te komen. In deze natuurlijk herwonnen balans wordt je verouderingsproces geremd, je recuperatievermogen (immuunsysteem) terug geoptimaliseerd en je lichaam herstelt vliegensvlug.

Wanneer je geaard slaapt of een ander aardingsproduct gebruikt, werkt het natuurlijk proces van ontspanning en celversterking doorlopend.  Je bent immers rechtstreeks verbonden met de aarde. In deze herwonnen balans wordt je verouderingsproces geremd en je recuperatievermogen (immuunsysteem) terug geoptimaliseerd zodat je lichaam natuurlijk kan herstellen(10).

Door de recente ontwikkeling van aardingsproducten kan je nu volledig geaard slapen. De slim geaarde lakens van hoog-kwalitatief Bio-katoen zijn doorweven met een raster van fijn antibacterieel zilvergaren dat verbonden wordt met de aarde. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een beveiligde adapter in een geaard stopcontact of als alternatief via een eenvoudige aardingspin in de grond buitenshuis. Zo kun je optimaal urenlang in de meest heilzame omstandigheden rusten, in een diepere, herstellende en helende slaap. Je lichaam recupereert vele malen sneller en je gezondheid wordt op de meest natuurlijk wijze terug optimaal. Geen enkele ziekte is onomkeerbaar. Wat op een klein mirakel lijkt is niets minder dan de manier waarop de natuur ons terug in onze kracht plaatst, zoals we evolueerden en wat altijd al gebeurde.Aanvullend kun je je overdag ook aarden door bv. een aardingsmat onder je polsen aan je computer (ook handig als muismat) of blootsvoets erop tijdens het zittend werk. Je lichaamsspanning daalt dan ook onmiddellijk en je lichaam ontvangt voortdurend en natuurlijk de helende en ontstekingsremmende energie van de aarde.

Jezelf aarden werkt ogenblikkelijk en voor iedereen ongeacht leeftijd of conditie. Aarden werkt zelfs uitstekend met dieren, waar we de basisfysiologie mee delen. Dieren staan nog altijd meer in contact met de aarde, ze dragen immers geen schoenen, en houden hierdoor een sterker immuunsysteem aan.

Aarden, naast gezonde voeding, beweging en ontspannend denken vormt de basis van een stralende gezondheid. 's Nachts 7 à 8 uur dieper slapen en de genezende werking van de aarde-elektronen ervaren, is het meest heilzame wat je voor je lichaam kunt doen. Dit is te vergelijken met een zeer lange blootsvoetse strand- of boswandeling, elke nacht opnieuw, terwijl je slaapt. Naast de ontspanning, letterlijk te nemen, krijg je ook voortdurend de subtiele maar effectieve toestroom van natuurlijke energie dat ons lichaam kent en herkent. Stress valt weg en maakt plaats voor levenskracht en vitaliteit. 

Na een tijdje aarden is het opmerkelijk dat verkoudheden verminderen of gewoon niet meer doorbreken en dat je dieper slaapt. Bij 9 op 10 mensen stopt direct het snurken bij geaard slapen. Koortsblaasjes breken niet meer door, wat wijst op een immuunsysteem dat terug zijn werk voor je doet. Voeten en benen voelen terug warm aan door de betere circulatie. Vrouwelijke cyclussen en overgang verlichten. Je huid straalt terug. Je denkt terug klaarder, zonder 'brainfog'. Je voelt je vlug fitter en vitaler. Je hebt er terug zin en en je dag vult zich positief. 

Na verloop van tijd worden de onderliggende oorzaken van de meeste chronische ziektes, de infecties op cellulair niveau, stelselmatig weggewerkt en herstel je krachtdadig. Gewrichtspijnen (reuma, artritis) en spierpijnen verminderen geleidelijk aan. Door de voortdurende ontspanning en betere slaap komt je hormonaal systeem terug in evenwicht. Je darmen werken beter en je voeding wordt makkelijker in oa. serotonine omgezet (geluksgevoel) dat 's avonds, bij verzwakkend licht, melatonine geeft dat je beter doet slapen. 's Morgens sta je op met een optimale cortisolcurve (adrenaline-hormoon uit de bijnier) die je, na even ontwaken, de ganse dag een hand in je rug geeft. Burn-outs behoren tot het verleden.

Een opmerkelijk effect van aarden is ook dat je direct een betere bloedcirculatie krijgt doordat je bloed direct minder viskeus wordt. Je hebt veel minder kans op hartfalen en infarcten (wel even checken of je bloedverdunners nog nodig zijn). Hierdoor krijgen je organen en weefsels ook een betere doorstroming en herstellen ze sneller. In bed zijn ook koude ledematen volledig verleden tijd.

Een aardingslaken gebruiken staat door de natuurlijke werking gelijk aan jaren kwaliteit aan je leven toevoegen, in optimale gezondheid.

Bestel jouw eigen aardingsproducten hier en krijg 5% korting met de code AFVIMS.

Aardingsproducten Sharana
bottom of page