top of page

Frequentie Therapie

MWO.jpg

"Future Medicine will be the Medicine of Frequencies"
~ Albert Einstein


Frequentie therapie d.m.v. de Multiwave Oscillator van Tesla,
de antenne's van Lakhovsky en de plasma lampen van Rife.


Bij vage en chronische klachten kan er Frequentie Therapie toegepast worden om het lichaam weer te regenereren en harmoniseren en genezing te bevorderen.

De Multiwave Oscillator heeft al ruim 100 jaar zijn effect bewezen op het gebied van verbetering van mentale en fysieke gezondheid. Het apparaat kan helpen om klachtenpatronen te doorbreken en is gebaseerd op een bijzondere uitvinding van Nicola Tesla.
George Lakhovski heeft hierop voortgeborduurd en heeft antennes ontworpen om het energieveld te vergroten en versterken. Hij heeft veel geëxperimenteerd op planten, dieren en mensen met verbluffende resultaten. In zijn boek "The Secret of life: Electricity, Radiation and your Body"  is te lezen dat cellen van levende organismen zich als kleine radiozenders en ontvangers gedragen.
Wanneer cellen worden doorstraald met een juist gepolariseerd elektromagnetisch veld met een breed spectrum aan frequenties, dan zal iedere cel zijn eigen frequentie oppakken en energie uit dat veld opnemen. Dit heeft een stimulerende en harmoniserende werking op de cellen en daarmee op de weefsels en de organen die daaruit zijn opgebouwd. De Multiwave Oscillator is een harmoniserende energiebron. Het zendt een elektromagnetisch veld uit dat alle cellen van de organen doordringt.
De goed gepolariseerde cellen krijgen energie uit dat veld, doordat het veld resoneert met de trillingen van de gezonde cellen. Cellen die verkeerd om werken worden door het elektromagnetische veld eerst afgeremd en vervolgens aangezet in de goede richting te werken. Daarom kunnen hiermee afwijkingen in de werking van cellen, weefsels en organen goed worden gecorrigeerd zodat ze de goed werkende cellen niet tegenwerken (wat ervoor zorgt dat het orgaan minder energie heeft en minder goed functioneert). Wanneer er veel cellen verkeerd om werken ontstaat er een wanorde en zal het orgaan zwak en mogelijk zelfs verkeerd werken.
Deze behandeling is pijnloos en kent ook geen bijwerkingen, maar mogelijk volgt er wel een ontgifting waarbij het lichaam zich ontdoet van gif- en afvalstoffen. Daarom is het ook belangrijk om de eerste 24 uur na een sessie veel water te drinken.

Deze behandeling wordt afgeraden met Pacemakers en bij een verminderde nierfunctie is voorzichtigheid geboden in verband met het moeilijker afvoeren van gif- en afvalstoffen.


Voorbeelden van klachten waarbij de Multiwave Oscillator ingezet kan worden:
ADHD, Angst, Acne, Allergie, Artritis, Artrose, Astma, Blessures, Botbreuken, Burn-Out, Bronchitis, Candida, Chronische vermoeidheid, Collitus Ulcerosa, Darm- en Spijsverteringsklachten, Depressie, Diabetes, Elektrostress, Emotionele Problemen, Eczeem, Fibromyalgie, Fistels, Fobieën, Jicht, Kaak- en Tandvlees problemen/ontstekingen, Keel-/Neus-/Oorklachten, Kanker, Longemfyseem, Leukemie, Littekens, Gordelroos, Glaucoom, Galstenen, Harmoniseren, Hartritmestoornissen, Hernia, Hepatitis, Herpes, Huidproblemen, Hoofdpijn, Hoge Bloeddruk, Hooikoorts, Kanker, Maagproblemen, Meer energie, Menstruatieklachten, Migraine, MS, Nagelschimmel, Nekklachten, Nierstenen, Ontspanning, Ontstekingen, Osteoporose, Overgang, Problemen met B
ewegen, Problemen met Immuniteit, Prostaatklachten, Pfeifer, Poliepen, Reuma, Ringworm, Rugklachten, Schildklier, Slapeloosheid, Spierziekten, Spierpijn, Schimmelinfecties, Slechte Doorbloeding, Staar, Stress, Tumoren, Vaatvernauwing, Vaccinatieklachten, (Chronische) Verkoudheid, Verstuikingen, Voorhoofdholte Ontstekingen, Whiplash, Ziekte van Crohn, Ziekte van Lyme, Ziekte van Parkinson, Zweren.

De Multiwave Oscillator kan het lichaam harmoniseren, blokkades weghalen, neutraliseren, ondersteunen bij ontstekingen en kanker en nog veel meer. Het verbetert de stofwisseling, verhoogt de opname van voedingsstoffen en zuurstof, creëert nieuwe energie, regenereert, ontspant en revitaliseert, vermindert stress, zorgt voor een sneller herstel na ziekte, operatie of blessure, vermindert pijn en ontstekingen, zorgt voor een betere doorbloeding, helpt ziekteverwekkers te bestrijden, helpt bij het herstellen van de zenuwen, en laat alle meridianen (energiebanen) weer beter stromen.
Wat de Multiwave Oscillator niet kan is datgene wat in het lichaam ontbreekt aanvullen. Als er een chronisch tekort is aan vitaminen of mineralen dan kan dit hiermee niet aangevuld worden.
Behandelingen zijn daarom aanvullend. Het genezingsproces wordt beslist versneld door de juiste voedingssupplementen. Deze komen, net als kruiden en homeopathische middelen door de harmoniserende kracht van de Multiwave Oscillator beter tot hun recht in het lichaam.

Het wordt aangeraden om zelf de behandeling zoveel mogelijk te ondersteunen door ongezonde gewoontes zoals roken en alcohol te verminderen of liever nog te stoppen. Een ziekte of kwaal is een signaal van ons lichaam dat we wellicht onze gewoontes, bezigheden of omgeving dienen te veranderen. Wordt hier geen gehoor aan gegeven, dan kan het namelijk zo zijn dat de klachten na verloop van tijd weer terug komen.

De Rife plasma lampen
Wij integreren het gebruik van Rife plasma lampen tijdens de Frequentie Therapie.

De Rife frequenties werken diep in op bacteriën, virussen, schimmels en parasieten.
Waar de RIfe Tube kan worden ingezet voor het behandelen van een specifiek gebied op het lichaam, kan de Rife Phanotron een ruimte van maar liefst 60m2 vullen met deze frequenties waardoor er meerdere personen tegelijkertijd behandeld kunnen worden!

Hier vind je diverse bestanden met informatie over en onderzoeken naar frequentie therapie,
de Multiwave Oscillator, Lakhovsky Antennes en Rife Plasma lampen. 

Frequentie Therapie Multiwave Oscillator Lakhovsky Antenne en Rife Plasma Lamp Sharana Zuid Limburg

De Rife Phanotron 60

De Rife Tube Curved Orange

100 jaar regeneratie - de Multiwave Oscillator

Kanker verbrijzelen met resonante frequenties

Klik op de pijltjes naar links en rechts om alle opties te bekijken.

Frequentie Therapie Multiwave Oscillator Lakhovsky Antenne en Rife Plasma Lamp Sharana Zuid Limburg

Enthousiaste ervaringen van mensen met de Multiwave Oscillator (MWO)

Ervaring Recensie MWO Multiwave Oscillator Frequentie Therapie Tesla Lakhovsky Rife Sharana Zuid Limburg
Ervaring Recensie MWO Multiwave Oscillator Frequentie Therapie Tesla Lakhovsky Rife Sharana Zuid Limburg
Ervaring Recensie MWO Multiwave Oscillator Frequentie Therapie Tesla Lakhovsky Rife Sharana Zuid Limburg
Ervaring Recensie MWO Multiwave Oscillator Frequentie Therapie Tesla Lakhovsky Rife Sharana Zuid Limburg
Ervaring recensie MWO Multiwave Oscillator Frequentie Therapie Sharana Zuid Limburg

Behandelingen kunnen ook op locatie gegeven worden.

Dit is mogelijk indien de auto voor de deur geparkeerd kan worden.

De toeslag hiervoor bedraagt voor deze plaatsen 15 euro:

Benzenrade, Heerlen, Heerlerbaan, Heerlerheide, Heksenberg, Hoensbroek, Huls, Hulsberg, Imstenrade, Kathagen, Klimmen,
Kunrade, Mariarade, Mingersberg, Molenberg, Nuth, Parkstad, Ransdaal, Schaesberg, Schin op Geul, Swier, Terworm, Treebeek,
Trintelen, Ubachsberg, Valkenburg, Voerendaal, Vrank, Walem, Welten, Wijnandsrade en Winthagen.

De toeslag hiervoor bedraagt voor deze plaatsen 25 euro:
Aalbeek, Abdissenbosch, Baaks-Sweijer, Baneheide, Bleijerheide, Bocholtz, Brunssum, Chevremont, Eygelshoven, Eys, Gulpen, Heilust,
Kaalheide, Kaffeberg, Kerkrade, Landgraaf, Locht, Merkelbeek, Nijswiller, Oirsbeek, Rimburg, Rumpen, Scheulder, Schimmert, Schinnen, Schinveld,
​Sibbe, Simpelveld, Spaubeek, Thull, Wahlwiller, Waubach, Wijlre, Wittem en Zandberg.

Indien het een groep betreft vervalt de toeslag en zijn andere woonplaatsen ook mogelijk.
Neem hiervoor gerust contact met ons op.

bottom of page