top of page
Kristallen schedels, elf, draak, ankh, engel, eenhoorn, ET, Hathor, Lyrans, Raaf workshop Sharana Zuid Limburg

Kristallen schedels

Hoewel ik er vroeger een weerstand tegen voelde omdat ik er nog niet klaar voor was, zijn de laatste jaren de kristallen schedels in mijn leven verschenen.
Ik mag me nu hoeder noemen van een Warrior drakenschedel van 37 kg Afghaanse Jade, schedels van Labradoriet, Bergkristal en Regenboog Fluoriet van zo'n 10 kg per stuk, een schedel van Rozekwarts van meer dan 7 kg, een schedel van Rookkwarts van meer dan 6 kg, een schedel van Maansteen van 5 en halve kilo, een Agaat schedel met Kundalini slang in een geode, een schedel van 40 miljoen jaar oude Sumatraanse Barnsteen/Amber, twee oude Tibetaanse schedels met een (Vajra/Dorje) punt op de kruin om energie mee te richten (1800-1900) van 1 kg Tibetaanse kwarts en 2 kg Jade, beiden bezet met brons, Turkoois, Lapis Lazulli en Koraal, schedels van Maligano Jaspis, Roze Amethist, Roze (Flower)Agaat, Rode Vuurkwarts met Hematoïde (Hematietkwarts) Astrophyliet, Kambaba Jaspis, Chevron Amethist (band amethist), Zebra Jaspis, Howliet en heldere Bergkristal met prisma's, E.T./Alien/ (Leandro) Starbeing schedels van Rutiel/Lodoliet kwarts, Pyriet en Amethist met ogen van Labradoriet, draakjes van Roze Opaal, Lava Agaat met Kwarts, Bergkristal en Serpentijn, een elf van Tera-Hertz, een Lapis Lazuli eenhoorn/Unicorn, een set Lyrans (een kat en een leeuw) van Violet Flame Opaal (Morado Opaal), een Robijn met Blauwe Fuchsiet raaf, een Hathor van Agaat,

een draak van Krokodillen Jaspis van 2618 gram, een draak van Yooperliet/Lake Superior Sodaliet van 2738 gram, een Agaat Traveller skull met geode van 3030 gram, een Punk skull van Blauwe Paraiba kwarts (Trolleiet en Lazuliet) van 1678 gram, een Rode Jaspis Winged skull van 1416 gram, een Tijgeroog Cobra skull van 1070 gram, een Oceaan Jaspis leeuwenkop van 1410 gram, een Ammoniet schedel, een vlinder van Chevron Amethist (Band Amethist), een waterdraakje van Rozekwarts, twee schattige draakjes van Obsidiaan en witte Jade, een mini schedeltje van groene fluoriet, een kosmische vlam Carneool en een mini draakje van Jade.

Een schedel kiest jou en jij wordt geen eigenaar, maar hoeder.

Ze zijn aanwezig in de praktijk, hebben  invloed op de energie in de ruimte en werken mee met de (groeps)sessies.
Soms willen ze ook even dichtbij iemand gezet worden.
Voel je welkom om met ze te verbinden.

De grotere schedels zijn door Elohim geopend en geactiveerd met programmatie van scheppings-, heling- en liefdeskracht.


Naast het soort kristal van een schedel, zorgt de vorm ook voor een bepaalde energie, bewustzijn en werking.
Kristallen schedels zijn holografische energiedragers. Wanneer ze zijn geactiveerd en bij de juiste hoeder terechtkomen, werken ze als een hologram. De schedel verbindt de hoeder met een veel groter bewustzijn. 

De schedel zal je pad verrijken, je gaandeweg aanwijzingen geven, zuiveren, helen, aarden en hoger afstemmen. Hij geeft je signalen over waar hij staan wil en wat hij doen wil, ook voor heling voor anderen of in ruimtes. Ik neem mijn schedels geregeld mee om hun helende werking op andere plekken te brengen en/of op die plekken informatie en codes  op te nemen of af te geven.

Je merkt vanzelf dat de kristallen schedel met je communiceert op een manier die jij begrijpt. Je weet en voelt of de schedel wil "werken", mee wil op reis, op een bepaalde plek wil staan en wat er nodig is in een situatie. Hij brengt beelden, liefde, heling en kennis over. Hij “netwerkt” soms met andere kristallen schedels, bewuste mensen of natuur- Spirits.

De dertien oorspronkelijke kristallen schedels zijn zeker 2000 jaar oud en worden vaak geassocieerd met de Maya's. Ze zijn Intelligenties, holografisch samenwerkende "computers" en brengen een energie van heling, liefde en Informatie die de evolutie van de Aarde en mensheid helpen. Samen dragen ze het hele meesterplan, de kosmische Akasha, voor een mens en wereld zonder karma, ziekte en dualiteit. De originele grote kristallen schedels zijn niet te koop, maar worden beheerd door hun schedelhoeders. De nieuwere schedels worden aangesloten op de originele informatie, het grote kosmische schedelnetwerk en het grote Evolutieplan.

workshop werken met kirstallen schedels Sharana Zuid Limburg

Je kunt bij Sharana ook terecht voor de opleiding"werken met kristallen schedels".In deze opleiding leer je hoe je kunt werken met kristallen schedels.Je leert de schedels te reinigen, multidimensionaal te openen en te activeren,te programmeren, je leert je schedels te verbinden met het oorspronkelijke veld van de kristallen schedels, je leert ermee te mediteren en te reizen en leert ze in te zetten voor healing voor jezelf en anderen, zowel bij fysieke aanwezigheid als op afstand. Klik hier voor meer informatie.

Hierboven zie je een grid van kristallen schedels dat gemaakt is door deelnemers van de workshop Werken met Kristallen schedels.

 

Hieronder staan alle kristallen schedels die nog op zoek zijn naar hun hoeder.

  Hieronder kun je alle kristallen schedels en sculpturen bekijken die bij (de workshops bij) Sharana aanwezig zijn. Klik op een foto om hem te vergroten en helemaal te bekijken.

  Workshops kunnen ook op locatie gegeven worden.

  De toeslag hiervoor bedraagt voor deze plaatsen 15 euro:

  Benzenrade, Heerlen, Heerlerbaan, Heerlerheide, Heksenberg, Hoensbroek, Huls, Hulsberg, Imstenrade, Kathagen, Klimmen,
  Kunrade, Mariarade, Mingersberg, Molenberg, Nuth, Parkstad, Ransdaal, Schaesberg, Schin op Geul, Swier, Terworm, Treebeek,
  Trintelen, Ubachsberg, Valkenburg, Voerendaal, Vrank, Walem, Welten, Wijnandsrade en Winthagen.

  De toeslag hiervoor bedraagt voor deze plaatsen 25 euro:
  Aalbeek, Abdissenbosch, Baaks-Sweijer, Baneheide, Bleijerheide, Bocholtz, Brunssum, Chevremont, Eygelshoven, Eys, Gulpen, Heilust,
  Kaalheide, Kaffeberg, Kerkrade, Landgraaf, Locht, Merkelbeek, Nijswiller, Oirsbeek, Rimburg, Rumpen, Scheulder, Schimmert, Schinnen, Schinveld, 
  ​Sibbe, Simpelveld, Spaubeek, Thull, Wahlwiller, Waubach, Wijlre, Wittem en Zandberg.

  Indien het meerdere personen op een locatie betreft dan wordt de toeslag slechts eenmaal berekend.

  bottom of page