top of page
Sharana Online Engelentarot De Kluizenaar


Breng tijd door in een rustige meditatie.
Spiritueel onderwijs.
Zelf-ontdekking.


De Kluizenaar


Aartsengel Raziël

Deze kaart geeft aan, dat je profijt hebt gehad van een tijdje alleen zijn, en van luisteren naar je innerlijke stem. Meditatie is van wezenlijk belang, want de weg naar verlichting is een innerlijke weg. Wees stil, en ervaar de vreugde, die een gevolg is van het zoeken van de waarheid van je eigen hart. Leer je op je gemak te voelen in je eigen gezelschap. Er is echt een verschil tussen alleen zijn en eenzaam 
zijn. 
Deze kaart duidt ook op een spirituele les, en kan dus ook betekenen dat je wijsheid hebt om met anderen te delen, of dat het voor jou misschien tijd is om een spirituele mentor te zoeken. Het delen van wijsheid hoort bij je spirituele pad, vooral nu.

 


Aanvullende betekenis van 'De Kluizenaar'


Goede raad. Een mentor vinden, of er zelf een worden. Zelfontdekking. Heroverweging van plannen. Een spirituele zoektocht ondernemen. 

Aartsengel Raziël geeft wijze raad aan alle spirituele zoekers, met name over esoterische zaken, over interpretaties van je dromen en herinneringen uit vroegere levens. Roep Raziël aan om je te helpen de rijkdom te vinden en te herkennen die voortkomt uit mediteren, en uit je tijd alleen, in contemplatie en overweging.

bottom of page