top of page
Sharana Online Engelentarot Ontwaken


Zie de dingen vanuit een ander perspectief.
Een tijdelijke stilstand.
Het is belangrijk om jezelf te zijn!
 


Ontwaken


Aartsengel Gabriël

Het is tijd om je plannen te herzien, volgens deze kaart, en vanuit een ander perspectief naar de dingen te kijken. Stel jezelf de vraag: zou het kunnen dat een andere benadering beter werkt? Al lijkt het dat dingen en situaties tot stilstand zijn gekomen, dit is alleen maar tijdelijk. Maak dus gebruik van de extra tijd die je gegeven wordt om je strategie te heroverwegen. Het kan zijn dat je op dit moment buiten de gebaande paden moet treden, en uit moet gaan van je unieke vrijzinnige overtuigingen en gedrag. Ook is het nu een goed moment om vrij en ruim om te gaan met je tijd, je aandacht en met cadeautjes. Deze 'tienden' worden je door het universum honderdvoudig terugbetaald!


Aanvullende betekenis van 'Ontwaken'


Openbaringen. Onzelfzuchtigheid. Onverwachte veranderingen in je leven. De noodzaak van geduld. De kracht van het jezelf zijn. Ongewone oplossingen. 

Aartsengel Gabriël is de engel die mensen helpt goddelijke boodschappers van liefde te worden. Als je spreekt, denkt en handelt vanuit liefde, worden anderen onweerstaanbaar tot je aangetrokken.

bottom of page