top of page
Sharana Online Engelentarot Balans


De behoefte voor balans en gematigdheid.
Samenwerking en compromis.
Wacht voor perfecte timing.Evenwicht


Aartsengel Zadkiël

De engelen waarschuwen je om op dit moment geen impulsieve besluiten te nemen of dingen te doen. Kies in deze situatie eerder voor bescheidenheid en evenwichtigheid. Je zult betere resultaten bereiken als je de huidige omstandigheden heroverweegt, en je aanpak verandert. Als je voorheen impulsief gehandeld hebt, kun je nu dingen rechtzetten. En als je overweegt om belangrijke veranderingen door te voeren in je leven, dan vraagt deze kaart je om dat stap voor stap en methodisch te doen.
Deze kaart adviseert je ook om coöperatief met anderen samen te werken, en de dingen ook vanuit hun standpunt te bekijken. Compassie en vriendelijkheid zijn de sleutel tot het succesvol waarmaken van je dromen. Ook vergeving is belangrijk, het maakt dat dingen kunnen helen, zodat de weg vrijkomt voor iets nieuws.

 


Aanvullende betekenis van 'Evenwicht'
 

Bescheiden tempo. Samenwerking en gecombineerde ideeën. Evenwicht vinden tussen actie en overweging. Wachten op het juiste moment.

Aartsengel Zadkiël helpt je je te herinneren wie je bent waar het gaat om je spirituele erfenis, als kind van God. Roep Zadkiël aan voor meer zelfvertrouwen en meer gevoel van eigenwaarde.

bottom of page