top of page
Sharana Online Engelentarot De Maan


Belangrijke psychische inzichten.
Gebeurtenissen achter de schermen.
Laat angsten los die je tegenhouden.

 

De Maan


Aartsengel Haniël

Iedereen maakt ogenblikken mee in het leven, waarop je bang en onzeker bent. Soms is deze angst gebaseerd op externe factoren, die je echt kunt zien. En soms komt die angst of onzekerheid uit onredelijke en onrealistische bezorgdheid. In beide gevallen is het belangrijk om bij jezelf naar binnen te gaan, en naar je intuïtie te luisteren over wat je nu moet doen. Vraag je innerlijke zelf wat de oorzaak is van je angst of je onzekerheid, en vertrouw het antwoord.
De engelen sturen je deze kaart omdat dit een moment is van sterke intuïtie en geestelijk vermogen. Je grootste inzichten zullen echter over jezelf gaan. Verwelkom deze periode van zelfbewustzijn, en gebruik die om blokkades uit het verleden, die je belemmerd hebben, uit de weg te ruimen. Word wakker voor de waarheid omtrent jezelf, die je voorheen verborgen hield, en zie het stralende licht dat je bent.


Aanvullende betekenis van 'De Maan'


Schenk aandacht aan je dromen. Ongeziene gebeurtenissen hebben hun effect op je. Illusies.

Aartsengel Haniël wordt al heel lang geassocieerd met de volle maan, met intuïtie en helderziendheid. Roep Haniël aan om je te helpen je spirituele gaven en de goddelijke leiding te ontwikkelen, te vertrouwen en te volgen.

bottom of page