top of page
Sharana Online Engelentarot De Wereld


Goed werk gedaan!
Vreugde, tevredenheid en dankbaarheid.
De weg naar verlichting.

 

De Wereld


Aartsengel Michaël

De engelen sturen je deze kaart omdat je met succes iets heel belangrijks tot een goed einde hebt gebracht. Zij feliciteren je met dit mooie resultaat. Je bent nu klaar om met iets nieuws te beginnen. Geniet van je gevoel van heelheid en voltooiing, en geef jezelf een schouderklopje voor wat je hebt bereikt. Je bent spiritueel gegroeid, en je begrijpt het universum nu op een heel nieuw niveau. Je hebt belangrijke momenten van verlichting meegemaakt, en je hebt meer bewustzijn gekregen over hoe en waarom je blij en dankbaar kunt zijn. Je bent vol dankbaarheid.

 


Aanvullende betekenis van 'De Wereld'


Vervolmaking. Naar een volgend niveau gaan. Een prijs krijgen. Een nieuw huis, of een nieuwe baan. Volkomen helderheid. Kosmisch bewustzijn. Inzicht hoe je je talenten kunt gebruiken. Vrijheid.

Aartsengel Michaël kan het goddelijke doel van jouw leven geheel overzien, en hij weet voor welke rol je ziel is geïncarneerd. Roep Michaël aan voor goede raad en leiding, voor je volgende stap, en voor moed, kracht en vertrouwen om die stap ook te zetten.

bottom of page