top of page
Sharana Online Engelentarot De Hoge Priesteres


Luister naar je intuïtie.

Heb geduld.

Overweeg zorgvuldig wat je wilt voordat je handelt.

 

De Hoge priesteres


Aartsengel Haniël

Je hebt deze kaart getrokken omdat de antwoorden die je zoekt te vinden zijn in je gevoelens en emoties. Vertrouw je intuïtie en je natuurlijke psychische vaardigheden! Schenk ook aandacht aan je dromen en aan eventuele intuïtieve boodschappen die je krijgt, want dat zijn heel goede gidsen.

Het is niet nodig om nu hals over kop tot actie over te gaan. Neem in plaats daarvan de tijd om meer inzicht te vergaren, omdat de dingen misschien niet zijn hoe ze er aan de buitenkant uitzien. Trek je even terug uit de drukte van het dagelijkse leven, en vraag je engelen en je gidsen om leiding. Alles wat je moet weten zal je worden onthuld op het juiste moment. Heb gewoon geduld.


Aanvullende betekenis van 'De Hoge priesteres'
 

Zwijgen is goed. Verdiep je in spirituele onderwerpen. Houd je wensen en dromen voor jezelf. Leer van emotionele situaties.

Aartsengel Haniël is de godin-achtige engel van gratie en vrouwelijke spiritualiteit (zoals intuïtie en helderziendheid). Als een echte hogepriesteres zal Haniël optreden als je spirituele lerares en raadgeefster, die je helpt onderscheid te maken welke gevoelens en welke ideeën je als betrouwbaar kunt volgen. Roep Haniël aan om je meer helderheid te geven in je contact met de engelen.

bottom of page