top of page
Sharana Online Engelentarot De Keizerin


Prijs overvloed.
Laat je dromen werkelijkheid worden.
Zorg voor jezelf en anderen.


De Keizerin


Aartsengel Gabriël

Je creativiteit en je harde werken worden rijkelijk beloond, dat zegt deze kaart. Je hebt nu gouden handen, dus alles wat je aanraakt, en waar je je liefdevolle aandacht aan schenkt, zal floreren. Huwelijk, kinderen, en dingen die met moederschap en creativiteit te maken hebben worden nu positief beïnvloed. Of je nu een kind gaat baren, of dat je het leven koestert van planten of van huisdieren, of dat je een zakenproject helpt groeien, je creatieve inspanningen hebben succes. Geniet van de mooie dingen van het leven, en weet dat je het verdient, dat er heel goed voor je wordt gezorgd. Besteed ook heel goede zorg aan je lichaam, met massage, yoga, of wat dan ook, dat maakt dat je je gezond voelt, levend en verwend.

Aanvullende betekenis van 'De Keizerin'


Overvloed. Tijd om naar buiten, de natuur in te gaan. Je uitleven in creatieve en artistieke projecten. Jezelf en anderen liefhebben en koesteren. Een periode van uitstekende emotionele en lichamelijke gezondheid.

Aartsengel Gabriël is de boodschapper, die aanstaande ouders en adoptieouders begeleidt en ondersteunt, evenals degenen die betrokken zijn bij 'pasgeboren' creatieve projecten. Roep Gabriël aan voor inspiratie voor je creatieve ideeën, en vraag hem je de moed te geven en de kansen om die ideeën tot uitdrukking te brengen. 

bottom of page