top of page

ATMAN BUDDHI CONCENTRATION lichtinstrumenten
ervaar je bij Sharana Healing, Reading & Coaching

Atman Buddhi Concentration ABC Lichtinstrumenten Sharana Voerendaal Zuid Limburg

De kracht van het Licht is vertegenwoordigd en geconcentreerd in deze lichtinstrumenten voor de nieuwe tijd.
Deze lichtinstrumenten zijn geïnitieerd vanuit het universele Zijn, om de ontwakende en zich steeds bewuster wordende mens op ieder niveau van spirituele ontwikkeling te helpen bij de groei naar waar begrip en de integratie van liefde-wijsheid.


Atman-Buddhi-Concentration zijn in 2008 gechannelde paarskleurige kristalglazen lichtinstrumenten.
De naam ‘Atman’ is afkomstig uit het Sanskriet en betekent zoveel als ‘het Licht, de Oorsprong, het Ware Zelf’. ‘Buddhi’ is de kracht die het begrip en het bewustzijn van de mens hier aansluiting bij laat vinden, waardoor deze ontwaakt. 
Vanuit deze lichtkracht zijn de Atman-Buddhi-Concentration producten geënergetiseerd en geïnitieerd waardoor ze een continu contact met de Lichtwereld onderhouden.
Het is HET verworven voorrecht van de aardse boeddha Hansananda die rechtstreeks in verbinding staat met de goddelijke wereld, dat ieder ABC lichtinstrument, aangeraakt door zijn hand of die van zijn vrouw, dan wordt geïnitieerd door de goddelijke wereld. Zo kunnen de mensen zich verbinden met het Licht.
De ABC bollen vormen prachtige lichtinstrumenten die de gevorderde ziel helpen in zijn spirituele ontwikkeling. Ze harmoniseren de leefomgeving en verhogen deze in trilling, brengen de mens in contact met zijn hoger zelf en vervullen hem met een alles overheersend gevoel van rust en vertrouwen in het Al.

Atman Buddhi Concentration ABC Lichtinstrumenten Sharana Voerendaal Zuid Limburg
ABC bollen


De ABC-bollen worden geleverd met een kristalglazen voet, welke eveneens een energetische werking heeft. De voet werkt aardend en daarom prima te gebruiken om onder een stoel te zetten tijdens meditatie.

In leefruimtes
Verlichting gaat veel verder dan in een meditatie eens een verlicht moment ervaren. Uiteindelijk is het de kunst meditatief in het leven te staan waardoor we steeds meer onbewogen en hoogstaand kunnen omgaan met alles wat het leven ons brengt. 
In huis geplaatst creëert een ABC bol of piramide een hoogstaand lichtveld. Hierdoor ervaart men meer rust, harmonie en een hoger bewustzijn. Negatieve trillingen worden getransformeerd, schadelijke invloeden van elektrosmog, leylijnen, aardstralen en wateraders worden geharmoniseerd.

Als meditatietool
Tijdens de meditatie spelen de ABC bollen de rol van energie-transmitter. Ze zenden een hoogstaande energie uit die verheven is boven elke vorm van menselijk denken. In deze toestand van Zijn vindt men de ware meditatie, in contact met Atman-Buddhi, wat transformatieprocessen verlicht en blokkades zuivert.

In samenwerking met kristallen en edelstenen
De ABC bollen hebben de neiging zich te willen verbinden met iets of iemand. Een bijzondere eigenschap is de samenwerking van de ABC bollen met kristallen en mineralen. Geplaatst op bv. een amethist bergkristal, rozenkwarts e.d. zal de ABC bol ervoor zorgen dat het kristal volledig in zijn energie komt te staan. Hierdoor begint het kristal te stralen en wordt zijn werking vele malen versterkt.

Om mee te nemen
De kleinste bolletjes (4 en 6 cm) passen heel goed in een jaszak of handtas. Handig voor diegenen die door hun gevoeligheid energetisch veel ‘opnemen’ uit de omgeving. De bolletjes werken als het ware als aura-beschermer door de gebruiker te versterken in zijn lichtkracht. 

In de auto
De kleinste bolletjes (4 en 6 cm) kan men in de auto plaatsen (bv. tussen de 2 voorste stoelen).
Hierdoor blijft de auto energetisch schoon en wordt er dus veel minder ‘opgenomen’ uit de omgeving waar men door rijdt.


ABC piramides

De piramides uit de Atman-Buddhi-Concentration reeks hebben de eigenschap om mensen boven het oordelen uit te willen trekken. Zij verbinden zich met de Atmische krachten, die de wijsheid voor de nieuwe tijd willen initiëren: oordeelloos willen zijn. Dit impliceert dat bij de juiste levenshouding de juiste energie komt. Des te zuiverder men is, des te hoger de waardering. Hoe wijzer men is, des te zuiverder men de werking ervaart.

Niet zo wijze mensen willen de kracht van de piramide vanuit hun denken meten. Echt wijze mensen weten dat de Al-kracht niet in aardse normen in te pakken valt. Voor wie de ware bevrijding, voorbij materialisme en beperkt denken, ervaren wil, zijn deze lichtinstrumenten ronduit geweldig.

Voel ze gerust, voordat je ze koopt. lichtinstrumenten lichten enkel waarlijk welwillende mensen op. Meditatieve mensen voelen hun oplichtende aanwezigheid gaarne in hun levensruimte. Een piramide in huis, licht meer op dan enkel de bewoners. Ook het bezoek wordt lichter en lichter ervaren. Soort zoekt soort.

Deze piramides zijn er voor de in verlichting geïnteresseerde mens en brengen velen tot een staat van wijsheid die weinig moeite heeft met waar begrip. Bij meer interesse voor waar begrip: verdiep u in Kosmosofie.

Toepassing piramides
De piramide geeft een krachtige verticale energie en opent en reinigt de hoogste chakra’s om verbinding te maken met het Al. Hij verbindt alle chakra’s met elkaar in één lijn en zorgt ook voor een goede aarding. Tegelijkertijd worden de oplossingsprocessen geactiveerd, zodat degene die hem vasthoudt meer inzichten krijgt in zijn/haar te ondernemen stappen van spirituele groei. 
De grote piramide is geschikt om in huis te plaatsen, maar ook onder een behandeltafel of stoel.
De kleine piramide is gemakkelijk vast te houden en mede daardoor ook zeer geschikt voor meditatie.


ABC hangers


ABC hanger ovaal
De ABC-hanger begeleidt de drager in versneld tempo tot in de Atmisch-Buddhische zijnstoestand. Daar waar waar begrip volledig ontwaakt is en men vanuit een vredevol bewustzijn in het leven staat. Daar waar men bevrijd is van beperkende gedachten doordat men gedragen wordt door de goddelijke wil. De hanger helpt bij het realiseren van begrip, rust, inzicht en vrede en beschermt de aura van de spiritueel ontwakende mens. 
Net als de grote hanger geeft de kleine hanger een liefdevolle beschermende energie. Het beschermt krachtig tegen negativiteit. De kleine hanger is net zo krachtig als de grote hanger, maar door zijn formaat ook geschikt voor kinderen.

 

ABC hanger hartje

De ABC-hanger in facet geslepen hartvorm doet vrijwel hetzelfde als de ovale hanger. Hij draagt echter meer hartenergie in zich mee, welke een verbinding legt tussen het hartchakra en het  kruin- en hoger kruinchakra. Hierdoor wordt het vermogen ontwikkeld om menselijke liefde stap voor stap te transformeren naar universele liefde, die gekenmerkt wordt door oordeelloos begrip voor alle Zijn.


ABC krachtstenen


ABC krachtstenen
De krachtstenen werken als grote schoonmakers; ze zuiveren de aura, de chakra’s en het hele bewustzijn zeer krachtig door “vervuiling” te verwijderen. Daarbij vindt een sterke aarding plaats. 
Dit zijn zeer geschikte instrumenten voor healing, zowel zelf te gebruiken in meditatie als bij alle vormen van healing aan andere mensen.
De ervaring leert dat het gebruik van twee krachtstenen nog krachtiger werkt, omdat men dan al direct tijdens de healing in balans wordt gebracht.
De krachtstenen zijn minder geschikt tijdens meditatie in een groep, omdat anderen hier dan last van kunnen hebben.
Bij een meditatie alleen zijn ze echter sterk aan te bevelen vanwege hun sterk zuiverende eigenschappen. 

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Atman Buddhi Concentration demonstraties kunnen gegeven worden in de volgende plaatsen:
Aalbeek, Abdissenbosch, Baaks-Sweijer, Baneheide, Benzenrade, Bleijerheide, Bocholtz, Brunssum, Chevremont, Eygelshoven, Eys, Gulpen, Heerlen, Heerlerbaan, Heerlerheide, Heilust, Heksenberg, Hoensbroek, Huls, Hulsberg, Imstenrade, Kaalheide, Kaffeberg, Kathagen, Kerkrade, Klimmen,
Kunrade, Landgraaf, Locht, Mariarade, Merkelbeek, Mingersberg, Molenberg, Nijswiller, Nuth, Oirsbeek, Parkstad, Ransdaal, Rimburg, Rumpen, Schaesberg, Scheulder, Schimmert, Schinnen, Schin op Geul, Swier, Sibbe, Simpelveld, Spaubeek, Terworm, Thull, Treebeek, Trintelen, Ubachsberg, Valkenburg, Voerendaal, Vrank, Wahlwiller, Walem, Waubach, Welten, Wijlre, Wijnandsrade, Winthagen, Wittem en Zandberg.
Neem voor meer informatie contact met ons op.

bottom of page