top of page

Stargate

Stargate Sharana Brunssum Heilige Geometrie Portal Dimensies

De Stargate is een structuur vol met Heilige Geometrie die fungeert als een inter-dimensionale portal/doorgang, en heeft een krachtig energie veld van hoge frequentie, waardoor healing op alle niveaus kan plaatsvinden als gevolg van activatie van ons multi-dimensionale DNA en het ontwaken van je heldere vermogens in een krachtig bewustzijn van het Hoger Zelf kan plaats vinden.
 

De Stargate is een Heilige Geometrische structuur die fungeert als een doorgang naar hogere dimensies en straalt een krachtig, hoog-trillend energieveld uit dat healing op vele lagen mogelijk maakt.
tijdens een Stargate Experience kun je deze hoge frequenties ervaren in een ontspannen en moeiteloze diepe meditatie.

Alleen al door je gewoon te ontspannen in dit sterke energieveld begin je op een gegeven moment mee te trillen op deze hoge frequenties en zul je merken dat je 'sensitiviteit' ('senses' - je zintuigen, je waarnemeingsvermogen) al snel begint toe te nemen en voel je (of merk je) de aanwezigheid van verschillende liefdevolle wezens die uitgenodigd zijn om hun aanwezigheid, hun vibratie, in je ruimte te brengen.

De intentie van het werken met de Stargate is onszelf te helpen dichter bij onszelf te komen, om onszelf echt te leren kennen, voorbij onze 'Mind'.
Om ons Hogere Zelf te integreren in ons totale wezen. Ons Hogere Zelf is daarmee niet hoger, beter of belangrijker dan onze persoonlijkheid waarmee we deze wereld verkennen.
We hebben beide delen even hard nodig om deze fysieke realiteit te kunnen ervaren. Ons Hogere Zelf is echter de connector naar onze blauwdruk en weet de weg die we voor onszelf hebben 'bedacht' op een heel ander level.

Ons Hogere Zelf zit overigens niet ergens buiten ons of boven ons.
Het zit in ons en om ons heen. In iedere cel, verankert in ons DNA.
Ieder levend wezen is gebaseerd op een DNA-blauwdruk, zowel hier op Aarde als 'beyond Earth'.
Ons fysieke DNA is de blauwdruk voor onze fysieke verschijning en bevat enorm veel Heilige Geometrie, wat prachtig tot uiting komt in de natuur zelf.
Ook de structuren op andere lagen van ons DNA (ons DNA bestaat uit 12 multi-dimensionale lagen)*1 zijn volledig gebaseerd op Heilige Geometrie, zoals die geldt in die dimensies.

De Stargate is een doorgang, een portal naar deze velden / dimensies en door te werken met de Stargate kom je bewust in contact met deze multi-dimensionale frequenties en worden inactieve codes van het 12-strengige multi-dimensionale DNA in elke cel van ons lichaam aangeraakt en geactiveerd. 
Kun je dat bewijzen ? Nee, maar je kunt het wel voelen en je kunt de veranderingen wel waarnemen in de manier waarop je anders in de wereld gaat staan.

Het is in ons multidimensionaal DNA waarin de mysteries van ons Hogere Zelf worden bewaard.
Het bevat de sleutel tot wie we zijn, onze plek, ons aandeel en ons doel in het Universele Plan en ons vermogen om rechtstreeks met de Spirituele wereld te communiceren.
Dit proces van herinneren, van het kennen van ons Hogere Zelf, is het ontwaken en de weg naar een nieuwe wereld.

 

HET ONTSTAAN VAN DE STARGATE

Na vele jaren bij de Meester Osho te zijn geweest, deed zich spontane channeling voor bij Prageet Harris. Een buitenaards wezen (eigenlijk meer een collectief bewustzijn) genaamd Alcazar vroeg Prageet om een Stargate te bouwen.
Beetje bij beetje instrueerde hij Prageet om deze Heilige Structuur op te bouwen, een bewustzijn en heilige geometrische structuur - een interdimensionale poort die heling op alle niveaus faciliteert en een versterking van de intuïtie en het bewustzijn van het hogere bewustzijn mogelijk maakt.

Een groot aantal Europese landen plus Rusland, Israël, Canada en de Verenigde Staten hebben inmiddels kunnen genieten van de geweldige transformaties die de Stargate faciliteert sinds Prageet dit in de loop van meer dan dertig jaar steeds verder de wereld inbrengt.

Alcazar heeft in één van zijn vele boodschappen uitleg gegeven over de werking en de structuur van de Stargate zelf.
Tijdens één van die boodschappen heeft Alcazar uitgelegd dat de reden dat de Stargate zo'n effectieve portal is naar andere dimensies, doordat de structuur (de vorm) Stargate zodanig is geconstrueerd dat deze op 'alle' levels exact voldoet aan de Heilige Geometrie op die levels.
En met alle levels wordt bij het Stargate werk bedoeld, het werken tot in de 12e dimensie.
Maar let even op, er zijn veel verschillende en dus verwarrende definities over dimensies en de dichtheden (frequentie banden) binnen dimensies. *2

DE STARGATE EXPERIENCE

Als je met een Stargate werkt, werk je met een Heilige Geometrische structuur.
Deze Heilige Geometrische structuur verankert verschillende dimensionale velden waarin je je enorm ontspannen kunt voelen en activaties kunt ontvangen in je energetisch veld en de cellen van je lichaam.

De Stargate geeft je de mogelijkheid om bewust andere dimensionale velden en realiteiten dan onze fysieke dimensie binnen te gaan.
Tijdens de reis ga je mee naar de hogere vierde, vijfde, zesde, tot en met de twaalfde-dimensionale sferen waar je kunt werken met lichtaspecten van het Zelf, je Hogere Zelf.

In deze dimensionale sferen ervaar je een zuiver en puur gevoel van licht, ruimte en liefde, een liefde die transformatie en heling brengt in het fysieke, emotionele en spirituele lichaam.
Deze ruimte geeft je ook de mogelijkheid om te werken met je Hogere Zelf en de lichte energieën van je Zelf direct te verankeren in de cellen van je fysieke lichaam.
Je gaat merken dat het gevoel van afgescheidenheid verandert als je zelf het contact gaat voelen met je Hogere Zelf door de verankering (activatie) ervan in je cellen, in je DNA.
En terwijl dit licht van het Zelf zich verankert in de cellen en het DNA, geeft het de ruimte voor healing van het fysieke lichaam alsmede andere lagen van het systeem.
Wanneer deze hoge frequenties de cellen binnenkomen, worden de hogere dimensionale lagen van je DNA geactiveerd en dat begint deze frequenties daarna ook weer uit te stralen. *3

Dit licht werkt ook in het emotionele lichaam.
Emotie wordt vastgehouden in de cellen en als dit licht in de emotionele energie komt, kan de emotionele energie beginnen los te komen.
Het opent nieuwe perspectieven op je realiteit.

Het zal je verder helpen versnellen een diepere verbinding maken met je eigen Hogere Zelf.
De Stargate kun je soms ook zien/ervaren als een voertuig, vaartuig, een schip.
Elke keer dat je met dit energetische voertuig werkt, lijkt het of je steeds iets verder komt en er zich iets meer ontvouwt.
Elke keer dat je een reis met de Stargate maakt, wordt je energetisch verder uitgelijnd en getransformeerd, voelt je lichaam ruimer aan alsof je cellen groter zijn geworden door je eigen energetisch licht.

Note, dat ook al lijken deze hoge frequentie te komen van iets buiten je, het feit dat je er op kunt mee-resoneren, betekent dat het vermogen ervan al in je systeem aanwezig moet zijn, maar misschien nog niet zo actief als zou kunnen.
Als analogie, als je twee identieke afgestemde gitaren naast elkaar hebt staan en je 'slaat' er één aan, dan gaat de ander meedoen, ook al heb je die niet aangeraakt. 
En dit werkt alleen als de gitaren vooraf al instaat waren dezelfde tonen voort te brengen.
De energie die je blijft voelen na de Stargate Experience is niet van iets buiten je, het is nu jouw energie die geactiveerd is !

Bij elke Stargate Experience, worden je cellen een beetje verder wakker met je eigen licht en begin je in een hogere staat van bewustzijn te komen.
Ook ga je merken dat het makkelijker wordt je de spirituele sferen te verbinden, omdat je meer van dit gezamenlijke licht en deze frequenties in je cellen vasthoudt.

Door het werken met deze Heilige Geometrische structuur en de ondersteuning van onze ET-gidsen die ons tijdens deze reizen begeleiden alsmede liefdevolle wezens van o.a. de Pleiaden, kun je op een heerlijk ontspannen manier jezelf vanuit hogere perspectieven opnieuw leren kennen, leren healen en leren transformeren.

En nu lijkt het misschien alsof de Stargate een ding is die dit voor je doet, maar niets is minder waar.
De Stargate is een bewustzijn van zichzelf waarmee je verbinding kunt maken en waarmee je in co-creatie een reis maakt door de dimensies. 

Elke Stargate Experience brengt je verder in alignment met het Universele Bewustzijn en geeft je de mogelijkheid meer te ervaren van jouw unieke goddelijke aspect in het geheel.
Zodra je dichter bij je eigen kernfrequentie komt, kom je dichter bij je blauwdruk.
Word je je meer bewust van je plek in het geheel, de support die er is, het pad dat je loopt.
Je gaat jezelf weer ervaren als een deel van die pure liefdevolle kracht.

En je gaat dit ook uitstralen en daarmee activeer je anderen zonder dat je daar bewust iets voor hoeft te doen, als de ander daar voor openstaat.
Met elke Stargate Experience ontwaak je weer een deel op nieuwe niveaus van je Hogere Zelf en worden weer nieuwe frequenties verankert in je cellen.
Elke reis is anders omdat jij anders bent geworden.
Langzaam aan wordt je eigenlijk zelf steeds meer een Stargate ... een bewust multi-dimensionaal wezen.
Je gaat merken dat je steeds makkelijker deze velden en dimensies kunt binnen treden ook zonder heel bewust een Stargate Meditatie te doen.

Veel liefdevolle wezens zijn bereid om je tijdens het werk met de Stargate te steunen als je ze toestaat.
Allereerst natuurlijk het collectieve bewustzijn Alcazar zelf dat dit instrument naar de Aarde gedirigeerd heeft.
Maar ook onze eigen gidsen Joël en Ezraël werken heel graag met de Stargate, net als veel buitenaardse beschavingen zoals de Pleiaden.
En het is heel waarschijnlijk dat je eigen gidsen je graag zullen helpen bij deze ervaring.
Zij kunnen je helpen met de activaties en vooral met de integratie van de vele transmissies van frequenties en licht die in je cellen opgenomen zullen worden.
Deze energieën van je eigen licht die je terug brengt (weer toelaat) in je lichaam, moeten volledig integreren in de cellen, willen ze volledig benut kunnen worden.
Dit is waar de steun van onze gidsen, buitenaardse teams overigens zeer van dienst kunnen zijn.

Voordat je aan de Stargate Experience begint is het belangrijk dat je eerst goed in je lichaam komt.
Dat betekent dat je je energie vanuit je hoofd naar het lichaam moet brengen, in het bijzonder in je hart.
Neem daarvoor de tijd om je met je lichaam te verbinden, leg je handen op je borst of hart en voel de druk en de warmte van je handen.
Gebruik je adem bewust, bijvoorbeeld de Uddjah Breath (pranayama/yoga traditie), in en uit de mond. 0
Dit haalt je snel weg uit je hoofd en brengt je goed in je lichaam.
Je kunt eerlijk gezegd geen echte Stargate Experience hebben met je ego-mind. De frequenties van de ego-mind kunnen simpelweg die hogere dimensies niet binnen.

Goed verbinding maken met het lichaam is dus belangrijk, omdat het de cellen van je lichaam opent en daarmee voorbereid om de energie te ontvangen om de activaties te kunnen integreren. 
Je opent jezelf bewust om een heel nieuwe laag van jezelf te ervaren.

Wat daarbij goed werkt is jezelf bewust toestemming te geven.
Bijv. adem in en hoor jezelf zeggen "Ja, ik ben bereid om te ontvangen".
En adem uit en hoor jezelf zeggen: "Ja, ik ben bereid om los te laten".

Doe dit serieus en niet als een trucje.
Ben je bereid om te ontvangen en ben je bereid los te laten wat niet meer dient ?
Wees eerlijk naar jezelf. Voel je weerstand, dan ben je misschien nog niet helemaal bereid een shift te maken en dat is ook ok !!!
We moeten niet veranderen ... we moeten niets hier.

Tegelijkertijd vinden we het vaak heel lastig om te vragen en te ontvangen wat we nodig hebben, terwijl het ons natuurlijke geboorterecht is om overvloed te hebben op alle niveaus.
Het geeft ons het gevoel van 'niet zelf kunnen en dus niet goed genoeg zijn' of 'een ander nodig hebben en dus niet voor jezelf kunnen zorgen' enz, enz.

Maar besef, het vragen betekent niet dat je het anders niet waard bent om te krijgen of wat dan ook!
Alles is er namelijk al en deze wezens met onvoorwaardelijke liefde geven hoe dan ook, dat is hun passie, Service to Others !
Door te vragen stel je jezelf open om te ontvangen !
Vragen is niet iets wat je doet richting de buitenwereld, vragen geeft erkenning aan een behoefte in je binnenwereld en je stelt je open om dat naar je toe te laten komen en te ontvangen.
Vragen is een manier voor jezelf om duidelijk te maken wat het is dat je nodig hebt.
Wees daarbij zo oprecht en duidelijk mogelijk en laat het dan los, in de wetenschap dat het er al is en het proces om het te ontvangen al aan de gang is.

Dus durf te vragen voor je op reis gaat in de Stargate Experience.
Deze ondersteuning kan elke vorm hebben die jij op dat moment nodig hebt, het ontvangen van het gevoel van liefde, erkenning, verbinding, inzicht op een thema, healing, verlichting van pijn, ... no matter what you ask !
Je kunt deze ondersteuning vragen aan onze gidsen en teams, aan je eigen gidsen, aan sterrenwezens waar je connecties mee hebt zoals van de Pleiaden, Acturus, Sirius of Andromeda, of aan de Engelen en de Aartsengelen, of een van je persoonlijke connecties in de collectieve bewustzijnsvelden ... no matter who you ask
Het is onze ervaring dat alle energieën uit deze hogere dimensies een enorme ondersteuning zijn. 
Er is alleen eenheid, er is geen afgescheidenheid in deze sferen.

De Stargate opent samen met jou een zuivere lichtruimte met hoge frequenties.
Omdat het een zuivere lichtruimte is, is er geen opening mogelijk voor ongewenste energieën.
Daar kunnen alleen 'wezens' komen die deze frequenties hebben, net zo goed als wij alleen in realiteiten kunnen 'kijken' die bereikbaar zijn met onze frequenties.
Alle andere delen van het Universum kunnen wij simpelweg niet waarnemen of in verblijven. 
Als wij ons zouden 'forceren' (note: als dit al zou kunnen) in een realiteit waarvan wij de frequenties niet kunnen handelen, zouden we in no-time ons eigen systeem zodanig ontregelen dat we onszelf desintegreren, uit elkaar vallen, verbranden, overlijden.
Dat geldt ook voor 'duistere wezens' waar veel mensen bang voor zijn ... zij kunnen ons alleen waarnemen als we frequenties met hen delen.
Maar dat betekent dat zij ons dan so wie so al waarnemen en juist door bewust onze frequentie te verhogen - met bijvoorbeeld met het Stargate werk in hogere frequenties - wordt het voor hen onmogelijk je in deze lichtruimtes nog verder te benaderen. Zij kunnen hier niet verblijven.

En als je het voor jezelf nodig vind om je te beschermen, dan kun je dat doen op je eigen manier, maar het is niet nodig.
Besef ook dat het gevoel van jezelf te moeten beschermen voortkomt uit een angst voor gevaar die niet zozeer te maken heeft met het Stargate werk, maar op een veel diepere laag zit.
En dat een dergelijke angst feitelijk de openstaande achterdeur is die heel uitnodigend is voor ongevraagde bezoekers. Deze angst draagt de lagere frequentie van wezens met een vergelijkbare lagere frequentie en is dus zichtbaar.
Deze angst zegt feitelijk ook dat je op een diepere laag niet gelooft in je eigen kracht, dat je gelooft dat een wezen met een lager bewustzijn meer power heeft dan jij als een wezen met een hoger bewustzijn. Is dat niet heel raar ?

Paradoxaal genoeg is dit precies waar het Stargate werk over gaat ... ontdekken wie we in werkelijkheid zijn. Onze potentie, onze kracht.
Met hulp van vele liefdevolle wezens waarmee je kunt connecten en tegelijkertijd kun je deze bewustzijnsgroei alleen maar zelf doen. 

Sessies kunnen ook op locatie gegeven worden.

Dit is mogelijk indien de auto voor de deur geparkeerd kan worden.

De toeslag hiervoor bedraagt voor deze plaatsen 15 euro:

Benzenrade, Heerlen, Heerlerbaan, Heerlerheide, Heksenberg, Hoensbroek, Huls, Hulsberg, Imstenrade, Kathagen, Klimmen,
Kunrade, Mariarade, Mingersberg, Molenberg, Nuth, Parkstad, Ransdaal, Schaesberg, Schin op Geul, Swier, Terworm, Treebeek,
Trintelen, Ubachsberg, Valkenburg, Voerendaal, Vrank, Walem, Welten, Wijnandsrade en Winthagen.

De toeslag hiervoor bedraagt voor deze plaatsen 25 euro:
Aalbeek, Abdissenbosch, Baaks-Sweijer, Baneheide, Bleijerheide, Bocholtz, Brunssum, Chevremont, Eygelshoven, Eys, Gulpen, Heilust,
Kaalheide, Kaffeberg, Kerkrade, Landgraaf, Locht, Merkelbeek, Nijswiller, Oirsbeek, Rimburg, Rumpen, Scheulder, Schimmert, Schinnen,
​Sibbe, Simpelveld, Spaubeek, Thull, Wahlwiller, Waubach, Wijlre, Wittem en Zandberg.

Indien het een groep cursisten betreft vervalt de toeslag en zijn andere woonplaatsen ook mogelijk.
Neem hiervoor gerust contact met ons op.

bottom of page