top of page
Energetische Stoel Urim-code Bron-code Sharana Zuid Limburg

Energetische Stoelen

De Urim-Code

De Urim-Code; een Energetische Stoel met een matrix van “Levend Licht”. Steeds meer mensen weten dat in ons een intelligent bewustzijn werkzaam is met een onbeperkt vermogen. Dit bewustzijn zorgt voor ons. Het is helend van aard. De Lichtmatrix van de Urim-Code, een matrix van Levend Licht,
bewerkstelligt dat dit bewustzijn veel beter kan functioneren en weer de verbinding kan maken met je goddelijke blauwdruk, de plek waar je volledig HEEL en in EENHEID bent.

Je kunt in de Urim-Code met volledige aandacht dit intelligente bewustzijn
specifieke opdrachten geven. Hierdoor kan op een moeiteloze manier genezing en
herstel plaatsvinden door het reorganiserend vermogen van de cellen en de nieuwe genen die worden aangemaakt. Dan weten we weer wie we zijn; waarlijke scheppers.
In een gezond lichaam communiceren de cellen met elkaar, ziekte is een verstoring in de communicatie tussen de cellen. De oorzaak ligt vaak in diepgaande stress-ervaringen, oude trauma’s, belastende bewuste en onbewuste gedachtepatronen en gevoelens, kortom overtuigingen en herinneringen die ons geen goed doen. De energetisch werkende stoel, Urim-Code, kan gezien worden als een unieke nieuwe methode voor zelfheling en is een gift voor deze tijd.
Het is geen ding maar een pulserend Wezen van Levend Licht. Voedt het Lichtwezen met jouw intenties… en dromen worden waar.

“Het getal is alles, de basis van elke schepping” verklaarden de leraren vroeger al in de school van Pythagoras. Getallenmystiek kennen we uit oude hoogstaande culturen. Getalsymboliek: de sleutel tot een transformerend proces.

De werking van de Energetische Stoel is gebaseerd op frequentietechnieken die het
celhelend vermogen stimuleren op meerdere manieren. De Licht-matrix van de
Urim-Code stemt zich volledig af op het energieveld van de persoon die hem gebruikt!
Je krijgt dat aan energie, wat je op dat moment nodig hebt en aankan.
De Urim-Code heeft invloed op de lichtkracht van het elektromagnetisch lichaam (de aura),
op alle energiebanen, op de nadi’s, de meridianen, organen, de trillingsfrequenties van het
lichaam en de communicatie van alle cellen! Dit is meetbaar en vaak ook voelbaar!
De Licht-matrix, signaleert de aanwezige onbalans en werkt daarop in. De meeste mensen merken dit direct, al heeft iedereen zijn eigen unieke beleving. Soms meteen al bij het eerste gebruik van de stoel, soms later. Geen enkele ervaring is hetzelfde. Reacties kunnen soms even heftig zijn, maar verdwijnen meestal na 10 minuten. Soms voel je weinig tot niets, ook dit is mogelijk. Het werken op de verfijnde lichaamsenergieën en energiebanen is niet voor iedereen voelbaar. Vergeet nooit… Wij zijn oneindig bewustzijn, oneindige liefde, al het andere is een aangenomen illusie en mag verwijderd worden. Bewuste aansturing. In de Urim-Code stromen de energieën zowel van onder naar boven alsook van boven naar beneden. Wanneer deze beide stromen weer volledig op elkaar aangesloten zijn met het hart als middelpunt worden de chakra’s volledig geactiveerd. Dan maak je psychisch, fysiek, energetisch en spiritueel grote sprongen.


Fysieke werking:
- Het neutraliseren van negatieve gevoelens en gedachten.
- Het ontnemen van stress, onrust, depressies en slapeloosheid.
- Het reduceren / neutraliseren van geopatische belasting.
- Spierontspanning en diepe ontspanning van het totale systeem.
- Zelfhelend vermogen kan geactiveerd worden.

 

Energetisch:
- Diepgaande energetische reiniging, energiebanen (meridianen) worden schoon gemaakt.
- Ka-kanalen worden geactiveerd, dit zijn de hoger-dimensionale energiestromen in het etherische
lichaam, die dienen als galactische verlengstukken van het systeem van meridianen in het lichaam.
Zij stemmen het lichaam af op het Christusbewustzijn
- Een verbeterde doorstroming van energie door het gehele lichaam en meer gronding.
- Trillingsfrequentie gaat omhoog.
- Verwijdering van negatieve energetische codes, implantaten & entiteiten.

 

Spiritueel:
- Het stimuleren van geestelijke en spirituele groei.
- Een krachtige liefdevolle verbinding met Moeder Aarde; de goddelijke
Moeder & het Hart van de Kosmos ervaren.
- Het ervaren van de 9 dimensies, de schatkamer van de geest, waardoor nieuwe verbindingen en een ander bewustzijn ontstaat.
- Reizen in tijd en ruimte.
- Inzichten ontvangen.
- Weer in verbinding staan met je Goddelijke Blauwdruk.

 

Lichamelijke aandoeningen

De lijst met lichamelijke aandoeningen waarbij de Urim-Code ingezet kan worden is groot. Resultaten worden gemeld bij chronische moeheid, rugklachten,
blokkades van energieën, balanceren van weefsel bij oude littekens,
wegvloeien van spanningen, slapeloosheid, reuma en hoofdpijnen, pijnklachten enz.
Natuurlijk is een genezingsproces ook afhankelijk van andere factoren: goede voeding, een positieve geesteshouding, vertrouwen in je zelfgenezend vermogen, opbouwende gedachten, voldoende ontspanning. De Urim-Code gaat een “samenwerking” aan met de gebruiker, met zijn vibratiepatronen op zowel lichamelijk, geestelijk als spiritueel niveau.
Genezing kan nooit gegarandeerd worden maar de resultaten zijn wel heel bijzonder te noemen en steeds meer therapeuten maar ook mensen thuis ervaren de werking van de Urim-Code met veel succes en enthousiasme.
Therapeuten geven aan dat hun behandelingen veel dieper inwerken en dat ze
minder consulten nodig hebben met meer resultaat.


De Bron-Code

De Bron-Code is ontworpen om specifieke programma’s, herinneringen en conditioneringen te wissen die je vasthouden in een verkeerde realiteit omtrent wie je werkelijk bent. Deze werkelijkheden, die in feite zelfontworpen of aangenomen illusies zijn, lijken heel echt en kunnen erg belastend werken op je totale zijn. De Bron-code is alleen verkrijgbaar inclusief workshop/opleiding waarbij je in korte tijd leert te werken tot op cel en zielniveau teneinde deze belastende conditioneringen uit het systeem te verwijderen.

De Bron-Code kent vijf programma’s die op diep niveau werken:

Programma 1 zorgt ervoor dat belastende herinneringen worden gewist, die je mee hebt genomen uit andere ervaringen (je kunt dit vorige levens noemen of ervaringen die in de parallelle werelden plaats vinden).

Programma 2 zorgt ervoor dat belastende ervaringen en herinneringen worden gewist, die komen van je ouders en de familiepatronen via genetische coderingen en overgeërfde conditioneringen.

Programma 3 zorgt ervoor dat belastende ervaringen en herinneringen worden gewist, die komen uit beladen situaties in dit leven.

Programma 4 zorgt ervoor dat de aardse opdracht weer volledig in harmonie komt met je zielenopdracht.

Programma 5 zorgt ervoor dat de trillingsfrequentie van het hart omhoog gaat en wordt afgestemd en geijkt op de huidige frequentie van de Aarde en de 5de dimensie. Leven vanuit je hart.

De getalsymbolieken van de Bron-Code in combinatie met de kristallen in de armleuningen hebben een harmoniserende en vitaliserende werking op de chakra’s, de organen, de meridianen en het endocriene stelsel.

De Matrix van de Bron-Code kan doordringen tot in de verste hoeken van het bewustzijn en het onderbewustzijn en daardoor kan fysieke en psychische belasting tot op cel- en zielsniveau worden aangepakt.

Onder leiding en sturing van de therapeut zet de Bron-Code het fysieke systeem en de etherische lichamen (de aura) aan tot het direct lozen van afvalstoffen en emotionele ballast. Ook worden belastende herinneringen uit het verleden of parallelle levens (het zogenaamde karma) getransmuteerd.

De Bron-Code transmuteert en transformeert de belastende substanties die de ruimtes vullen tussen de elektronen van het lichaam en de fijne stoffelijke energieën van de aura,, waardoor we niet op onze eigen ‘trilling’ resoneren. In een gezond lichaam vibreren de elektronen en atomen met een bepaalde lichtkracht en snelheid. Wanneer dit vertraagd wordt door verkeerde energieën en/of gevoelens ontstaat disharmonie en ziekte.

Zielsconflicten
 

In de Germaanse geneeskunde wordt de oorzaak van klachten en ziekte in verbinding gebracht met (Ziels)conflicten, maar wordt er (wanneer je je bewust bent van het conflict) verder geen oplossing geboden om het conflict op te lossen.

Daar brengt de energetische stoel verandering in!

Hiermee kunnen we moeiteloos tot de kern gaan voor de volgende zielsconflicten:

Zielsconflict 1

Bewuste inslag, shock, schuldgevoel, blijven piekeren, ik invloed (enkel ik kan het oplossen, te grote verantwoordelijkheid)

Zielsconflict 2

Onverwachte inslag, verrassend, niet verwacht, teleurstelling, moeilijk op te lossen door verkeerde gedachten/op verkeerde been staan. Belastende communicatie. Allergie.

Zielsconflict 3

Crisis, aanstootgevend, onrust, onacceptabel, verandering die je eigenlijk niet wilt, geldzaken, geen veiligheid gevoelens.

Zielsconflict 4

Geïsoleerd voelen, niet begrepen worden, alleen, het niet kunnen delen van onmacht- of pijnlijke gevoelens, geheimen.

Zielsconflict 5

Eigenwaarde, ik ben niet goed genoeg, vernedering ervaren door aanval, ik wordt beledigd, verliezen, onbekwaam, sociaal onbekwaam, onzeker voelen om iets nieuws in de wereld te zetten.

Zielsconflict 6

Stress in relatie, scheiding, verlies, gebrek aan diepgaand contact, moeite met loslaten.

Zielsconflict 7

Gemis liefde, ondersteuning. Ontbering conflict, ik mis wat maar weet niet wat.

Zielsconflict 8

Niet kunnen verwerken, niet kunnen loslaten, brok (verteringsprobleem), geen oplossing vinden, bestaansangst, bang voor alleen zijn.

Zielsconflict 9
Aanrakingsconflict, seksuele frustratie, contact angst, vluchten, weigeren.
Zielsconflict 10

Gronding, kunnen vergeven, kiezen tussen de weg van de wereld of pure liefde, kosmische zegen, mentale beperkingen doorbreken, wedergeboorte.
Zielsconflict 11

Oude angsten, angsten ontstaan door herhalingen en herinneringen, disbalans tussen hoofd en hart, demonische invloeden door projecties, waandenkbeelden.
Zielsconflict 12

Oerwijsheid, zuivere herinneringen, oorsprong, versnelde groei, 12 schakelstations in de ruggengraat vrijmaken.

Behandelingen kunnen ook op locatie gegeven worden.

Dit is mogelijk indien de auto voor de deur geparkeerd kan worden.

De toeslag hiervoor bedraagt voor deze plaatsen 15 euro:

Benzenrade, Heerlen, Heerlerbaan, Heerlerheide, Heksenberg, Hoensbroek, Huls, Hulsberg, Imstenrade, Kathagen, Klimmen,
Kunrade, Mariarade, Mingersberg, Molenberg, Nuth, Parkstad, Ransdaal, Schaesberg, Schin op Geul, Swier, Terworm, Treebeek,
Trintelen, Ubachsberg, Valkenburg, Voerendaal, Vrank, Walem, Welten, Wijnandsrade en Winthagen.

De toeslag hiervoor bedraagt voor deze plaatsen 25 euro:
Aalbeek, Abdissenbosch, Baaks-Sweijer, Baneheide, Bleijerheide, Bocholtz, Brunssum, Chevremont, Eygelshoven, Eys, Gulpen, Heilust,
Kaalheide, Kaffeberg, Kerkrade, Landgraaf, Locht, Merkelbeek, Nijswiller, Oirsbeek, Rimburg, Rumpen, Scheulder, Schimmert, Schinnen, Schinveld,
​Sibbe, Simpelveld, Spaubeek, Thull, Wahlwiller, Waubach, Wijlre, Wittem en Zandberg.

Zijn er meerdere personen op dezelfde locatie aanwezig die behandeld worden dan wordt de toeslag slechts eenmaal berekend.

bottom of page