Meditatie

Meditatie Binaural Sharana Voerendaal Zuid Limburg

Meditatie is een geweldige manier om te ontspannen, stress te verminderen en
om daarmee toegang te krijgen tot het zelfgenezend vermogen van je lichaam.
Je denkt even niet meer aan problemen en alledaagse zorgen.
 Ik heb zelf een heleboel verschillende methodes uitgeprobeerd en ben uiteindelijk bij mijn favoriete methode uitgekomen.
Deze wil ik dan ook graag met jullie delen. Het is een app voor op je telefoon of tablet die je gebruikt
in combinatie met een stereo hoofdtelefoon.

De app maakt gebruik van persoonlijke stemfrequenties, meeslepende ritmes, gamma golven, Binaural beats en 3d geluiden.

Binaural beats worden gecreëerd door licht afwijkend verschillend aangepaste geluiden naar elk oor te sturen. Dit zorgt ervoor dat het brein zich een derde geluid verbeeld om het verschil te compenseren. Op deze manier stimuleren Binaural beats snelle communicatie tussen de tegenovergestelde kanten van het brein en is het wetenschappelijk aangetoond dat ze voor een groot aantal voordelen zorgen. De app gebruikt de Binaural beats in een zeer specifiek frequentiebereik waardoor het resultaat het meest optimaal is, om de hersenen te synchroniseren en het lichaam te ontspannen. Dit magische frequentiebereik wordt Gamma genoemd (~40Hz). Het is erg interessant dat alleen zeer gedisciplineerde monniken die al tientallen jaren lang intensief mediteren, het vermogen laten zien om op natuurlijke wijze hun hersengolven langdurig binnen het Gamma bereik te kunnen houden. Binaural beats worden in elke klankreis van de app in het meest optimale Gamma bereik gebruikt.


Er wordt gebruik gemaakt van ritmische synchronisatie en meeslepende frequenties om het lichaam helemaal te laten ontspannen en tegelijkertijd de hersenfuncties te stimuleren en te verbeteren.
Dit biedt vele voordelen, waaronder ook op lange termijn. Wetenschappers hebben de specifieke geluidsritmes en frequenties ontdekt, die de hartslag verlagen en het cortisol stressniveau laat dalen. Elke klankreis in de app bevat deze ontspannende lage frequentie-geluiden die het ideale ritme voor jouw lichaam bieden om totale ontspanning te bereiken.

Door gebruik te maken van de geweldige kracht van 3D geluid, gaat dit veel verder dan meditatieve ontspanning en zorgt het voor een meeslepende reiservaring van je geest, die niet te vergelijken is met welke andere audiomeditatie in de wereld dan ook.
 

Een luistersessie van 25 minuten in deze app heeft hetzelfde effect als een gemiddelde meditatie van 4 uur.

De positieve effecten van ritmische meeslepende frequenties worden duidelijk aangetoond in therapeutisch herstel.
De gegevens laten ook duidelijk zien dat er van bepaalde gunstige ritmes bewezen is dat deze de mentale prestaties verbeteren. Dit leidt tot een verbeterd geheugen en gemakkelijker kunnen leren. De ritmische meeslepende frequenties zoals ze gebruikt worden in deze app, bieden een neurofysiologisch voordeel voor de sterkere formatie van neurale connecties gedurende het luisteren, door de neurale reacties in lokale breinnetwerken te vormen. Het is ook een leidend aspect voor emoties die ervaren worden gedurende het luisteren. De verschillende lichaamsritmes die afgestemd op de meeslepende frequenties aanwezig zijn in elke reis, genereren consequent emotionele gevoelens via propriocetieve feedback mechanismes. Dit zorgt voor een goed gevoel en meer vertrouwen.

Wanneer je de app voor het eerst gebruikt wordt er gevraagd om iets in te spreken en wordt er een opname gemaakt van jouw stem (deze hoor je niet merkbaar terug), dit wordt vervolgens geconverteerd naar een speciaal aangepaste geluidsfrequentie die wordt toegevoegd op specifieke plekken in elk nummer voor een bekende en warme luisterervaring

 

Nieuwsgierig naar deze meditatie app? Probeer hem dan hier.

Sharana
Teggert 54, 6367XN Voerendaal
Tel. 045-785 30 14 / Gsm 06-24 953 539

Email info@sharana.nl

KvK nr. 69394415 / BTW-id NL001814213B69

IBAN NL 94 KNAB 0259 0775 50

Sharana is aangesloten bij Reiki Vereniging Cirkel Registratienummer M18/0961

Let op: alle aangeboden diensten en producten op deze website zijn een aanvulling op en geen vervanging van de reguliere geneeswijze. Raadpleeg bij twijfel altijd de behandelend arts!

Aangesloten bij:

thumbnail_image0 (1).jpg
thumbnail_image0.jpg

Als erkend alternatief therapeut is Sharana volgens de wet WKKGZ
aangesloten bij het CAT Collectief Alternatieve Therapeuten, bij het BAT Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor alternatieve therapeuten 
en bij het GAT Geschillen Alternatieve Therapeuten.


Sharana is officieel distributeur van Healy, Enagic Kangen Water & Young Living EO.
 

Sharana is ook te vinden op Social Media.

Officieel distributeur van:

Healy Frequentietherapie en Bioresonantie Sharana Voerendaal Zuid Limburg
Enagic Kangen Water Sharana Voerendaal Zuid Limburg

© 2017-2020 Sharana

voor het laatst bijgewerkt op 11-11-2020

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Yelp Social Icon