Soundhealing

Soundhealing Helende Klank Klankbad Tibetaanse Kristallen Klankschalen Handpan Gong Sjamanendrum Didgeridoo Cursus Opleiding Workshop Les Sharana Voerendaal Zuid Limburg

"Sharana onderscheidt zich van andere soundhealings door haar muzikaliteit wat het heel bijzonder maakt."

Buiten de één op één sessies, kun je elke maand met volle maan ook bij Sharana terecht voor de volle maan ceremonie.

In deze ceremonie gaan we loslaten wat ons niet meer dient om ruimte te maken voor alles wat we in ons leven willen creëren, bekrachtigd door middel van een ritueel, meditatie klankreizen, ademwerk, mantra zingen en een sharing circle. Wil jij er de volgende keer bij zijn? Boek de ceremonie hier.

Ook te boeken voor bijv. muzikale begeleiding van het
stervens- of geboorteproces, bij een uitvaart,
voor (te vroeg geboren) baby's, in de kinderopvang, in ziekenhuizen, bij (dementerende) ouderen, in zorginstellingen, in de gehandicaptenzorg, bij zorgboerderijen en tussen de paarden/dieren.


De gebruikte instrumenten en hun werking:

Tibetaanse Klankschalen

 

Tibetaanse klankschalen worden al eeuwen lang gebruikt door monniken om te verbinden met de waarnemende, meditatieve mind (no-mind). Ze spreken de taal van het brein: frequentie. De oudste opgravingen uit Tibet zijn al zeker 4.000 jaar oud! Het lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water en daarom reizen geluidsgolven systemisch in het lichaam en dringen ze diep door in het weefsel, de  spieren, de organen en de botten. Je hoort klank niet alleen door je oren, maar door je hele lichaam, in elke cel. Klank doordringt je hele wezen. Het is een trillingsfrequentie, een draagvlak en geleider, die verbinding creëert tussen lichaam, geest en ziel. Al onze waarnemingen, met welk zintuig dan ook, zijn afgestemd op het waarnemen van trillingspatronen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat geluid een directe impact heeft op ons lichaam en dat het de hartslag, het zenuwstelsel, het spijsverteringsstelsel, de spieren, de circulatie en mentale processen beïnvloedt.

Enkele voordelen van een klankschalensessie:

- Drukke Beta hersengolven worden omgezet in meditatieve Alpha/Theta hersengolven.

- Zet het luisteren naar het geklets van het brein uit.

- Balanceert en synchroniseert beide hersenhelften.

- Creëert nieuwe neurologische paden en vergroot leermogelijkheden.

- Creëert een ontspannen staat van alertheid, vrede en welzijn.
- Bevordert creativiteit.

- Zorgt voor diepe ontspanning, vermindering van stress en het genezen van stress gerelateerde aandoeningen.

- Zorgt voor een diepere slaap.
- Vermindert spierspanning en gewrichtspijn.

- Geeft het immuunsysteem een boost.

- Bestrijden van ziektes.

- Verdubbelt de productie van stamcellen en witte bloedcellen.

- Ontgift tot op cellulair niveau.

- Breekt de pijncirkel door de zenuwuiteinden nieuwe paden te geven naar de hersenen.
- Zet het vecht- en vlucht (sympathisch) zenuwstelsel uit en het ontspannings (parasympathisch) zenuwstelsel aan, waardoor het lichaam in staat is zichzelf te helen door middel van het zelfgenezend vermogen.

- Biedt hulp bij leerproblemen. 

- Ondersteunt bij ADD, ADHD, Autisme.

- Vermindert hoofdpijn, vermoeidheid en slapeloosheid.

- Brengt je dichterbij jezelf.
- Helpt je aanwezig te houden bij gebed of meditatie.
- Helpt je lost te laten en versterkt je intentie.

- Zorgt voor puur bewustzijn, stilte, aanwezigheid en gecentreerd zijn.

- Balanceert het energielichaam: de chakra's en meridianen. 
- Activeert acupunctuur- en acupressuurpunten en verdiept ademwerk.

Je lichaam neemt het geluid/de trilling van de klankschaal over en gaat erop meetrillen.

Gecombineerde sonische frequenties veroorzaken een staat van resonantie in de celstructuren. Vibrationele heling met geluid is een potente manier om de frequentie van het lichaam te herstellen door het verhogen van de vibratie van de cellen. 

Als het brein ontspannen is, volgt het lichaam vanzelf. Als het brein en het lichaam ontspannen zijn dan heb je toegang tot iets diepers: je geest, pure bewustzijn en intuïtie. Je wordt in harmonie gebracht met je ware natuur en bent in staat om dat los te laten dat niet langer je hoogste goed dient.
 


                                                                             
Kristallen Klankschalen

 

Wat maakt kristal nu zo bijzonder?
Kristallen klankschalen zijn gemaakt van 99,992% pure kwarts en via een bepaalde procedure vervaardigd. Ze worden, met behulp van de modernste apparaten, heel zuiver afgestemd door musici en brengen hele zuivere, pure en krachtige klanken voort met harmonische boventoonreeksen en zijn bekend vanwege hun genezende eigenschappen.
Menselijke lichamen zijn deels samengesteld uit miljoenen kristallen, een soort van calciumfosfaat die Apatiet kristal wordt genoemd (zie Robert Becker: The body electric).
De cellen, het bloed en de botten zijn opgebouwd uit kristalvormen en onze wervelkolom is als
een xylofoon. Wanneer de kristallen klankschalen klinken kan hun resonantie gevoeld worden in de lichaamsholten en dit beïnvloedt de kristallijnen structuren in onze botten en celstructuren.
De aangeslagen toon verspreidt heel snel krachtige trillingen door het lichaam, waardoor er via resonantie een hele subtiele interne cellulaire massage wordt gegeven.
De klank harmoniseert, verspreidt zich langs het zenuwstelsel naar de organen en raakt systemen, weefsel en cellen aan. Niet alleen de geluidsgolven zijn bij kristallen klankschalen belangrijk. Er is ook een samenwerking met lichtgolven.
De lichte en liefdevolle aanraking van de trillingen van de kristallen klanken inspireren dan ook tot opheldering en uitzuivering in ons horen, zien en voelen. Omdat de kristallen klankschalen door de samenstelling op alle kristalstructuren in ons lichaam inwerken, lijkt het of deze veel doordringender werken dan de Tibetaanse klankschalen. Het werkt echter veel specifieker, omdat je werkt met de hoogfrequente trilling van de kristallen van de schaal. De klankschalen van kristal bestaan uit hetzelfde materiaal als bergkristal en hebben daarom, alleen al door te staan in een ruimte, een zuiverende werking op deze ruimte en het lichamelijk en geestelijk welbevinden van mensen dieren en planten. Niet alleen een ruimte, maar ook het lichamelijk en geestelijk gebied van de mens wordt gereinigd, gezuiverd en versterkt.


Een van de toepassingen van kristallen klankschalen is het scheppen van “gestructureerd “ water.

Dit wil zeggen dat, wanneer water in een klankschaal opgeladen wordt, de watermoleculen zich ordenen
in een kristallijn–patroon. Dit water wordt ook wel vloeibaar kristal genoemd en wordt gedronken ter ondersteuning en reiniging van het totale systeem.
Onderzoek hiernaar wordt nog steeds voortgezet door Norman Mikesell.
Nostradamus voorspelde ook medische toepassing van klankgolven.
Hij gaf aan dat kankergezwellen vernietigd zouden gaan worden door een methode van regelmatige klankgolven of trillingen, net zoals nierstenen nu reeds vergruisd worden.
In het licht van al deze ontwikkelingen vindt er in Amerika registratie plaats van
behandelingen en genezing vanaf 1995.

Wij, als mens, hebben affiniteit met kristal.
Er zijn tot op heden 7 kristalstelsels ontdekt die corresponderen met 7 bekende energie-centra die we ook wel de Chakra's noemen en de bijbehorende organische en evolutionaire ontwikkelingen.

 

Kristalstelsels:

1. Kubisch
2. Hexagonaal
3. Tetragonaal
4. Trigonaal
5. Orthorhombisch
6. Monoklien
7. Triklien

Kristalvormen zijn vormen van gestolde energie. Deze energie kun je gewaarworden als een trillingskracht.

Als deze kristalvormen door het licht beschenen worden kun je ze herkennen en ervaren in hun fysieke vormkracht en kleuruitstraling.
Kristalvormen maken het mogelijk energie om te zetten in materie en vice-versa.
Het zijn vormen/innerlijke ruimtes waarin energie zich kan verzamelen volgens bepaalde verhoudingen en in een bepaalde maat.
Net als de kracht van klank en kleur speelt dus ook de vormkracht een belangrijke rol in je leven. Je kunt je dan ook afvragen hoe flexibel en levendig je vormkracht is?
Geloof jij in de mogelijkheid van het herscheppen van je vorm?
Het durven begeven op onbekende terreinen is een ontwikkeling die langzaam maar zeker zichtbaar wordt in alle sociale structuren en maatschappelijke lagen.De Gong

Het geluid van de gong ruimt alles in het lichaam en het brein op, dat op dat moment
niet langer meer bruikbaar is en niet meer in dienst is van het lichaam en het brein.
Het is een extreem krachtige manier om het lichaam en het brein in een zeer
diepe meditatieve toestand te brengen. Sta de vibratie toe je te helen, te
verjongen en te revitaliseren en laat het brein in een heldere toestand
komen waarin het de mogelijkheden van zijn eigen potentieel kan zien.

Tijdens het gongbad in de Soundhealing wordt er gebruik gemaakt van een

65 cm windgong en een 100 cm Tam Tam gong.

De Harp 

Het geluid van de harp wordt vaak omschreven als een "engelengeluid" en werd vroeger in het oude Egypte al gebruikt om mensen te helen. Door de trilling van de klank komen mensen tot ontspanning en tot zichzelf. Bij deze intuïtieve manier van spelen gaat het niet om het spelen van noten, maar om de effecten van de klanken op mens, dier en omgeving. Holistisch bekeken is de harp het symbool van comfort en verlichting. De rustgevende klank van de harp kalmeert, heelt en draagt bij aan bewustwording.

 


De Shruti Box

De Shruti box is een Indiaas instrument dat lang aanhoudende akkoorden en noten voortbrengt. Het is een begeleidingsinstrument in Indiase klassieke muziek en wordt tegenwoordig veel gebruikt als ondersteuning bij zang, melodische instrumenten, wereldmuziek, folkmuziek en zelfs Gregoriaanse zang.

 


Stemvorken

De harmonische trillingen (geluidsfrequenties) van stemvorken worden
overgebracht door ernaar te luisteren, ze op of bij het lichaam te houden
of ze over het lichaam te bewegen.

Iedere stemvork heeft een unieke frequentie en werkgebied.
Stemvorken werken gelijktijdig op alle niveaus: fysiek, mentaal,
emotioneel en energetisch.
Daar waar de balans verstoord is in het lichamelijke- en energetische systeem,
zal de trilling van de stemvorken de delen die uit balans zijn mee laten
resoneren en zo de balans herstellen.
De frequenties waar ik mee werk, zijn de kosmische frequenties van de
planeten en de chakra's en werken via de botten, spieren, organen en
vochtbanen in het lichaam (de mens bestaat immers voor minstens 70%
uit vocht) en via de chakra´s en meridianen in het energiesysteem.

 


Kristallen Stemvork

 

Met een Kristallen Stemvork reinig je eenvoudig je lichaam en aura van vervuilende frequenties, en gelijktijdig laadt het je op met schone, nieuwe energie. De stemvork is gemaakt van zuiver (99,99% silicium) kwartskristal om een zo puur mogelijke werking te realiseren.
De Kristallen Stemvork heeft een diameter van 20 mm en is daarmee een stuk groter dan de metalen stemvorken.De Didgeridoo

De helende werking van de didgeridoo komt door de trillingen die het instrument maakt. Deze trillingen werken direct in op het lichaam. Hierdoor worden eventuele storingen van de lichaamseigen trillingen hersteld. Mensen die tot rust willen komen, hebben heel veel baat bij het beluisteren van dit instrument. 
Je wordt ook weer met twee voeten op de grond gezet, dit komt omdat het instrument je aardt.
Je wordt je weer bewust van de energiestromen die je al lang niet meer hebt gevoeld.

De Chakra Klankstaven

Klankstaven zijn massieve metalen klankstaven, gebonden op een houten blok.
Deze worden aangeslagen met een mallet en klinken prachtig in de ruimte. 
De klankstaven zijn gemaakt van een bijzondere aluminiumlegering, die rijke, hoge, heldere en lang doorklinkende tonen voortbrengt. Deze worden toegepast bij healing, vanwege de bijzondere klanken
in zuivere frequenties, gebaseerd op de tonen van de chakra's. 

De geluidstrillingen die deze ‘energy chimes’ voortbrengen zijn rijk aan natuurlijke boventonen, die een genezende en harmoniserende uitwerking bevatten, waardoor helderheid, concentratie en diepe ontspanning ontstaat en worden dan ook gebruikt voor healing en ontspanning. De ongelooflijke resonantie helpt bij het richten van de aandacht tijdens de meditatie en bij het in balans brengen van de chakra’s.

De Healing Energy Klankbuizen

Deze klankbuizen zijn vervaardigd op aanwijzingen uit hersengolfonderzoek. De technologie van EEG werd toegepast om de verschillende bewustzijnstoestanden (Delta, Theta, Alfa, en Bèta) te meten. Wanneer deze klankbuizen per twee worden aangeslagen dichtbij het linker- en rechteroor) dan wordt de Binaural Beat ervaren als een pulsatie in het hoofd. Door middel van deze methode kan de bewustzijnstoestand worden beïnvloed, en gebruikt worden voor het bereiken van ontspanning, focus, meditatie, slaap en dergelijke.

Soundhealing Helende Klank Klankbad Tibetaanse Kristallen Klankschalen Handpan Gong Sjamanendrum Cursus Opleiding Workshop Didgeridoo les Sharana Voerendaal Zuid Limburg
Soundhealing Helende Klank Klankbad Tibetaanse Kristallen Klankschalen Handpan Gong Sjamanendrum Didgeridoo Cursus Opleiding Workshop Les Sharana Voerendaal Zuid Limburg

De Monochord

 

De Monochord is een oud instrument dat is uitgevonden door Pythagoras.

Hij realiseerde zich door het verkennen van muzikale verhoudingen en hamonieleer dat bepaalde intervallen in muziek een diepe werking hebben. Niet alleen op mensen, maar bepaalde verhoudingen regeren ook de beweging van planeten. Een van de intervallen die helende eigenschappen heeft is een perfecte vijfde, dat de Monochord gebruikt voor heling.

Sta de helende vibraties toe je te kalmeren en je te helpen spanning en stress los te laten en stem jezelf af op de nieuwe periode die voor je ligt. Het geluid of de resonantie wordt niet alleen geabsorbeerd door je oren, maar wordt rechtstreeks van het instrument overgebracht op het lichaam. Jouw eigen lichaam wordt een resonerende klankkast.


 

De Djembé

De Djembé is een Afrikaanse drum. Alle levensprocessen zoals de ademhaling, de stofwisseling, slapen en waken verlopen ritmisch. Dit aspect komt eveneens tot uiting in de ritmes van de Djembé.
Het eerste geluid dat we ooit hoorden terwijl we in de buik van onze moeder zaten was het ritmisch kloppen van haar hart en ademhaling. Ritme leeft onder andere in onze lichamen, in de vibratie van atomen, de cyclus van de seizoenen en de orbit van de aarde. Drummen wordt al eeuwen gebruikt bij rituelen, ceremonies, rites, viering, genezing, muziek en dans, culturele evenementen en het versterken van eenheid. Drumtherapie is een eeuwenoude aanpak die gebruik maakt van ritme om genezing te brengen.
Het is een prachtige holistische genezingstechniek die sociale barrières neerhaalt, het gevoel van vrijheid bevordert en een gevoel van vrede en extase brengt. Van de sjamanen uit Mongolië tot de Minianka genezers uit West-Afrika, therapeutische drumtechnieken worden al duizenden jaren gebruikt bij het creëren en onderhouden van fysieke mentale en spirituele gezondheid.

 

De Cajón

Een Cajón is een Peruaans percussie-instrument in de vorm van een doos, met een heldere projectie, gedefinieerde hoge tonen en diepe lage tonen. Ook dit instrument wordt veel gebruikt in drumtherapie/therapeutische ritme-healing.

De Sjamanendrum

Sjamanendrums worden gebruikt voor eeuwenoude therapeutische ritme-healing.
Ritmische patronen beïnvloeden de interne individuele ritmische patronen en harmoniseren deze patronen, waarvan verondersteld wordt dat ze ziektes en disbalans veroorzaken.
Drummen en ritme-healing zijn gebaseerd op de natuurlijke wet van resonantie om de vibrationele volledigheid van lichaam, geest en ziel te herstellen. Geluidsgolven hebben het vermogen om energie te geven aan het menselijk lichaam, wat ervoor zorgt dat het in harmonie vibreert.
Als de drum klinkt beginnen weefsel, hersengolven en chakra's in reactie hierop te vibreren.
Hoe het werkt is als volgt. De drumpatronen worden op het lichaam geprojecteerd en bieden zo een ondersteunende resonantie of geluidspatroon, waarop het lichaam zich kan afstemmen.
Deze resonantie vormt nieuwe harmonische uitlijning, opent de verschillende energiemeridianen van het lichaam en de chakra's, maakt vastzittende emotionele patronen los, bevordert heling en helpt ons om ons opnieuw met onze kern te verbinden. De geluidspatronen verbeteren ook je gevoel van bewustwording en stimuleren je creatieve expressie.

De Alchemistische Regenboog Kristal Harp met zilver-ionen
 

Een “harp” met buizen die gemaakt zijn van natuurlijk kwartskristal met een laagje metaaloxide (zilver) eroverheen, gestemd in 432Hz. Kwartskristal zuivert de ruimte en aura, filtert negatieve energie en transformeert deze in positieve energie.

De klank van kristal en zilver doordringen de ruimte en vullen deze met pure pulserende vibraties van licht en liefde. De kristal harp is gestemd in overeenstemming met de energiecentra - de chakra's.
De klanken harmoniseren en balanceren de aura, het lichaam en de chakra's wat bijdraagt aan een gevoel van vrede en tevredenheid. 

De Kristallen Piramide

Het geluid van de Kristallen Piramide moet je ervaren.

Niet alleen de zuiverheid van het geluid, maar ook de kwaliteit van de klankkleur (die het gevolg is van de basistoon en perfecte harmonie van de boventonen) en de vibratie die uitgaat van de klankpiramide, maken het tot een waarneming die alle zintuigen raakt.

Het potentieel van de piramidevorm, gecombineerd met de helende krachten van het bergkristal en het brede klankspectrum van het instrument, geven de ontvanger een geheel nieuwe ervaring van het geluid en de piramide is daarom bij uitstek geschikt voor geluidstherapie.

De Oceandrum

Wanneer je je ogen sluit bij de rustgevende geluiden van de oceandrum, waan je je op het strand terwijl je luistert hoe de golven van de zee komen en weer gaan.

 

De Rainstick of Rainmaker

Wanneer je je ogen sluit bij het sprankelende geluid van de rainstick, waan je je in een verfrissende voorjaarsbui die alles wat je niet meer dient met gemak van je afspoelt.

Dierengeluiden

In de Soundhealingsessies maak ik gebruik van verschillende dierengeluiden, zoals het rustgevende getsjirp van krekels, het gekwaak van een kikker en het prachtige gezang van de nachtegaal.

WindSinger (ook wel Zwaaiboog of Buzzing Bow genoemd)

Het geluid van dit bijzondere instrument doet je denken aan StarWars, je waant je middenin buitenaardse taferelen met lightsabers.

 

Koshi Chimes

De rustgevende 'Koshi' chime is een authentiek, muzikaal instrument.
Acht snaren zijn in een metalen plaat aan de onderkant van de resonantiebuis met zilver gelast en zijn nauwkeurig afgestemd. Er ontstaat een spel van duidelijke tonen dat rijk is aan boventonen. De boventonen van de kortere snaren overheersen geleidelijk aan, worden grondbeginselen en vormen aldus een circulair toonbereik.
Koshi chimes worden gemaakt in vier stemmingen. Elk heeft een specifieke magische klankkleur en kan harmonisch met alle andere bespeeld worden.
De buis bestaat uit bamboe en fineer en is behandeld met natuurlijke olie. Het bamboefineer is veel sterker dan de natuurlijke bamboe.
Een echte "resonantiebuis" van hoge akoestische kwaliteit wordt gemaakt met dunne bamboelagen. Dit geeft het geluid nog meer diepte en verrijkt de harmonieuze klanken.

Ik maak gebruik van Koshi Chimes voor de elementen lucht, water, vuur & aarde.

De Dubbele Sjamanenfluit

Met het unieke en magische geluid van de sjamanistische Indiase dubbele fluit waan je je in een sprookje.
 

De Aquaphone (ook wel Waterphone of Oceanharp genoemd)

Dit is een akoestisch instrument dat bestaat uit een reservoir dat gevuld is met water en metalen buisjes die je aanslaat of met een strijkstok aanstrijkt. Het instrument combineert de resonantie-karakteristieken van het reservoir en de buisjes in combinatie met de beweging van het water en produceert zo oscillerende geluidsgolven met als gevolg mysterieuze, geheimzinnige en spannende klanken.
De klanken worden vaak omschreven als buitenaards of onderwater (bijv. walvisgeluiden).

Dit instrument wordt ook vaak gebruikt in de soundtracks van (spannende) films.Thunder Tubes

De onheilspellende klanken van de thunder tubes bouwen spanning op en zorgen voor een

ontlading van vastzittende energie.

Ratels, Shakers en Chakapa

De geluiden van de sjamanistische ratels en shakers zorgen voor een mystieke en ontspannen

sfeer en helpen om zware energie los te laten en lichte energie op te nemen.

Sistrum

Een Sistrum is een heilig muziekinstrument uit het oude Egypte. Het bestaat uit een frame

met kleine schijfjes die ratelen wanneer het instrument wordt geschud, wat een heilig

en helend geluid voortbrengt.

Tingsha

Tingsha bellen worden door Boeddhistische monniken gebruikten en in de sjamanistische traditie toegepast.

Tingsha's worden, net als klankschalen, gemaakt van zeven verschillende metalen.

Twee kleine bekkens zijn met een koord of kettinkje aan elkaar verbonden.

Deze worden tegen elkaar aan geslagen om zo een heldere hoge toon te krijgen.

Er ontstaat een prachtige vibrerende klankgolf met een hoge heldere geluidstrilling die lang blijft hangen. Dit heeft een helend en zuiverend effect op onszelf en op de atmosfeer om ons heen. Het roept een gevoel van stilte op, wat ons helemaal terug werpt op onszelf, zodat we loskomen van dagelijkse beslommeringen en van gedachtes en gevoelens van buitenaf die niet bij ons horen. Het helpt ons om onze aandacht in het hier en nu te houden.

Bij meditaties worden Tingsha's vaak gebruikt om het begin en het einde te markeren.

Aan het begin van een meditatie is het de bedoeling om alles los te laten wat niet bij ons hoort en aan het eind dienen we lichamelijk en geestelijk weer in het hier en nu terug te komen.

Tingsha's worden ook gebruikt bij het reinigen van ruimtes en aura's.

De Ghanta Tempelbel

De klanken van de tempelbel hebben een verstillende werking. 

Ze verplaatsen onze aandacht van het denken en doen naar het luisteren en voelen.

De Handpan

De handpan is een prachtig instrument dat bestaat uit twee holle stalen schelpen die vervolgens worden verwarmd en aan elkaar worden gezet. Het instrument is ontwikkeld in Bern, Zwitserland, en heeft zich sindsdien over heel Europa verspreid. Het instrument is volledig handgemaakt en is in staat om verschillende klanken, op basis van waar je tikt met je vingers op de holvormige schelpen, voort te brengen. De handpan wordt bespeeld met je vingers en handen en is geschikt om enkele ongelooflijke tonen te produceren die resoneren door het hele lichaam.

Wanneer je mediteert kun je je lichaam genezen, één worden met jezelf en een niveau bereiken van innerlijke harmonie, rust en vrede. Je hebt hierbij waarschijnlijk al eens muziek geluisterd als een manier om je af te zonderen van de buitenwereld.

De handpan wordt gebruikt voor meditatie vanwege de geluidskwaliteit en de melodie die deze kan produceren. Wanneer je naar de klanken luistert, kan het rustgevend zijn voor je hele lichaam.

De klanken ervan zullen diep in je wezen weerklinken en je zelfs helpen met het uitlijnen van je lichaam.

De frequentie is zeer wenselijk en je kunt jezelf als één geheel voelen.

Het geluid kan je helpen om je hersengolven in diepere concentratie te laten gaan en vormt een manier om hogere niveaus van transcendentie te bereiken.

Soundhealing werd al gebruikt in het oude Egypte en er is tegenwoordig ook steeds meer wetenschappelijk bewijs over genezing d.m.v. klanken. Hier vind je een heel interessant onderzoek van Stanford University (in het Engels), hier een onderzoek over het effect van klankschalen bij mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel), hier een onderzoek over Tinnitus en klank en hieronder staat een interessant filmpje.
Soundhealing is ook heel erg fijn voor baby's en kinderen, gehandicapten, dementerende mensen & dieren.

Er worden regelmatig klankreizen georganiseerd op diverse locaties,
waaronder het evenement "Blissful Being" (klik hier  voor een sfeerimpressie) in samenwerking met Kaiyann Isa van Cosmique Focus Creations in het Leopoldskerkje in Meerssen en
Soundhealing/Halotherapie combinaties bij Zoutgrot & Zo in Herten
Kijk hiervoor in de agenda of neem contact op om er een in te plannen.
Ook ben ik als klankmeester regelmatig te vinden bij Elaisa Energetic Wellness in Dilsen-Stokkem (B).

 

Wil jij thuis, in een vakantiewoning, ceremonieruimte, clubhuis of op een andere mooie eigen plek een Soundhealing van 1½ uur organiseren voor een groep? Dat kan!

Voor een groep van 10 t/m 19 deelnemers betaal je € 33 per persoon en voor een groep van minstens
20 deelnemers betaal je € 22 per persoon. Hou hierbij wel rekening met de afstand en eventuele reiskosten. Voor grotere groepen en evenementen kun je contact met ons opnemen
voor een offerte op maat.

(Sound)healing moet beschikbaar zijn voor iedereen die het nodig heeft.
Is de financiële bijdrage een probleem voor jou?
Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Wil jij zelf Soundhealing sessies  leren geven?
Kijk dan eens naar de Opleiding Klankschalen.

Soundhealing baby Sharana Voerendaal zuid Limburg
Soundhealing kinderopvang Sharana Voerendaal Zuid Limburg
Ervaring Soundhealing Klankbad Klankreis Tibetaanse Kristallen Klankschalen Handpan Gong Sjamanendrum Sharana Voerendaal Zuid Limburg
Ervaring Soundhealing Klankbad Klankreis Tibetaanse Kristallen Klankschalen Handpan Gong Sjamanendrum Sharana Voerendaal Zuid Limburg
Recensie ervaring Soundhealing Sharana Zuid Limburg
Ervaring Soundhealing Klankbad Klankreis Tibetaanse Kristallen Klankschalen Handpan Gong Sjamanendrum Sharana Voerendaal Zuid Limburg
Ervaring Soundhealing Klankbad Klankreis Tibetaanse Kristallen Klankschalen Handpan Gong Sjamanendrum Sharana Voerendaal Zuid Limburg