Hoe het begon...

Welkom op mijn blog!

Hier ga ik jullie op de hoogte houden van alles wat met Reiki, Healing, Spiritualiteit, Meditatie, Edelstenen, Orgonite, Mantra's en (Kundalini) Yoga te maken heeft.

De mensen die mijn Bio hebben gelezen weten dat ik afgelopen januari een spirituele ervaring heb gehad. Als donderslag bij heldere hemel kreeg mijn leven opeens een hele andere wending.

Ik werd bewust van een hele andere kant van het leven en voelde opeens energie stromen.

Ook voelde ik de energie van edelstenen, die ik vervolgens begon te verzamelen.

Ik begon te mediteren en kon het makkelijk uren lang volhouden

(terwijl ik voorheen nog geen 5 minuten stil kon zitten), heerlijk!

Ook las ik het ene na het andere boek over onderwerpen als levensenergie (Ki, Qi, Prana), bewustwording, positiviteit en de kracht van gedachten.

Lees verder onder de afbeelding...

Ik kreeg het gevoel dat ik iets met mijn plotselinge "gave" moest doen en volgde diverse Reiki opleidingen. Ook werd mijn interesse in Orgonite gewekt. Dit is een combinatie van diverse metalen en edelstenen in giethars, die heel krachtig werkt op een persoon of ruimte.

Ik kocht een Orgonite kegel omdat het me aansprak en vond de energie ervan heerlijk!

Het beschermt tegen straling en zorgt voor een positieve, harmonische en rustige sfeer in huis.

Daarna kocht ik ook nog diverse Orgonite hangers en liet ik een Orgonite piramide maken met mijn favoriete stenen erin. Ik was zo enthousiast over de werking ervan dat ik iedereen die mij dierbaar is toen ook een hanger heb gekocht. Ik las uit interesse dagelijks zo veel over Edelstenen dat ik een cursus Crystal Healing (Edelstenentherapie) besloot te volgen. Hierna heb ik ook nog de cursus "Advanced Crystal Healing Practitioner" gevolgd om me er nog meer in te verdiepen.

Ook de cursussen "Chakra & Aura Healing" en "Feng Shui" vond ik hier mooi op aansluiten en heb ik afgerond. Er valt zoveel te leren en ontdekken dat ik denk dat ik nog heel wat cursussen ga volgen!

Ik kreeg verder ook verschillende Healings en Initiaties en stond steeds meer in contact met mezelf en mijn gidsen en had inmiddels een aardige kennis van Edelstenen en hun werking en kreeg steeds meer het gevoel dat ik zelf Orgonite wilde gaan maken om er op die manier nog meer mensen mee in aanraking te laten komen en zo de trilling op aarde te verhogen. Ik kocht de benodigdheden, ging in meditatie en vroeg mijn gidsen om hulp. Toen ben ik ervoor gaan zitten en heb ik een paar met Reiki geïnitieerde hangertjes gemaakt.

In mijn enthousiasme heb ik vervolgens een foto van de hangers op Facebook geplaatst. Daarop kreeg ik gelijk van verschillende mensen de vraag of ik de hangers niet verkocht en zo begon het avontuur van Orgonite voor mij. Naast de hangertjes ben ik ook Orgonite Piramides gaan maken en deze worden ook erg goed ontvangen. Ik vind het heerlijk om te doen en vind het super als mensen de hangers en piramides mooi vinden, maar het beste vind ik de terugkoppelingen van mensen die een hanger of piramide kopen en me vervolgens laten weten wat ze ervan mogen ervaren!

Ik voel me gezegend en dankbaar en wil me graag zo ver mogelijk hierin ontwikkelen en er graag zoveel mogelijk mensen van laten meegenieten...

In licht en liefde,

Viënna

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square

Sharana
Teggert 54, 6367XN Voerendaal
Tel. 045-785 30 14 / Gsm 06-24 953 539

Email info@sharana.nl

KvK nr. 69394415 / BTW-id NL001814213B69

IBAN NL 94 KNAB 0259 0775 50

Sharana is aangesloten bij Reiki Vereniging Cirkel Registratienummer M18/0961

Let op: alle aangeboden diensten en producten op deze website zijn een aanvulling op en geen vervanging van de reguliere geneeswijze. Raadpleeg bij twijfel altijd de behandelend arts!

Aangesloten bij:

Cat site.jpg
Gat site.jpg

Als erkend alternatief therapeut is Sharana volgens de wet WKKGZ
aangesloten bij het CAT Collectief Alternatieve Therapeuten, bij het BAT Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor alternatieve therapeuten 
en bij het GAT Geschillen Alternatieve Therapeuten.


Sharana is officieel distributeur van Young Living EO, Healy & Enagic Kangen Water
 

Sharana is ook te vinden op Social Media.

Officieel distributeur van:

Healy Frequentietherapie en Bioresonantie Sharana Voerendaal Zuid Limburg
Enagic Kangen Water Sharana Voerendaal Zuid Limburg
 • Facebook Social Icon
 • LinkedIn Social Icon
 • Twitter Social Icon
 • Instagram Social Icon
 • Pinterest Social Icon
 • Google+ Social Icon
 • YouTube Social Icon
 • Yelp Social Icon

© 2017-2021 Sharana

voor het laatst bijgewerkt op 04-04-2021

free-zumba-png-hd-logo-free-design-amusi