top of page

Kundalini Activatie

Wat gebeurt er bij een Kundalini Activatie? Merk jij dat je veel in je hoofd zit en het moeilijk vindt om echt in je lijf te zakken en contact te maken met jouw innerlijke bron? Dan zou een Kundalini Activatie zomaar precies kunnen zijn wat jij nodig hebt! Kundalini Activaties zijn magische, diep transformerende sessies. Hiervoor is het belangrijk om volledig in overgave te zijn en de controle los te laten zodat er gebeurt wat er voor jou op dat moment mag gebeuren. Bij de manier waarop ik de activatie doe (en ik mijn cursisten ook leer de activatie te doen), gebeurt er alleen wat je op dit moment aan kan. Jij en jouw lichaam zijn de baas. Ik zal het enkel begeleiden, niet forceren. Je hoeft dus nergens bang voor te zijn, al kan het onbekende natuurlijk wel spannend zijn. Van tevoren kan niemand je zeggen wat jij gaat ervaren, elke Kundalini activatie is anders. Het kan zijn dat je beelden of kleuren ziet, het kan zijn dat je tintelingen en andere sensaties in je lichaam voelt en het kan ook zo zijn dat je lichaam uit zichzelf bepaalde posities gaat aannemen, gaat bewegen, dansen, trillen of schudden. Dit is een ontlading (release) van spanning, trauma en emoties die in jouw lichaam opgeslagen zitten. Die ontlading is nodig om ruimte te maken zodat de levensenergie door kan stromen en niet geblokkeerd wordt.


In een groep of individueel? Individueel is er natuurlijk veel meer tijd voor jou. We kunnen samen naar jouw intentie kijken en hebben de tijd om zowel voor als na de activatie uitgebreid te bespreken wat je uit de sessie zou willen halen. Ook tijdens de sessie heb ik alle tijd en aandacht voor jou alleen. Verder kunnen mensen het ook als prettig ervaren dat er niemand anders in de ruimte aanwezig is en daardoor voelen sommige mensen zich vrijer om zich helemaal te laten gaan en hoeven ze niet bezig te zijn met eventuele geluiden en energieën van anderen. Anderzijds is het zo dat je in een groep juist gebruik kunt maken van de groepsenergie. Vaak speelt er een collectief thema in de groep (dit blijkt vaak achteraf wanneer er besproken wordt wat iedereen heeft ervaren). Het kan ook zo zijn dat juist een huil of schreeuw van jouw buurman of buurvrouw ervoor zorgt dat de drempel voor jou ook lager wordt om je te laten gaan. Ook ervaren mensen vaak een verbinding in de groep en is het fijn om met elkaar te delen. Wat het beste bij je past voel je zelf.Wat kun je merken na een Kundalini Activatie?

Na een activatie heeft het even tijd nodig om alles te integreren. Vaak voelen mensen de hoge frequentie/trilling van de Kundalini energie tijdens de sessie door hun lichaam stromen. Hierdoor kan het zo zijn dat je heel veel energie hebt en soms zelfs even moeilijk kunt slapen. Wanneer het systeem zich gaat balanceren heb je hier geen last meer van. Mensen ervaren vaak dat ze helderder denken en meer gefocust zijn. Vaak hebben ze tijdens de sessie het gevoel van eenheid ervaren en een grotere verbinding met het Goddelijke waardoor er een dieper begrip kan ontstaan. Vaak melden mensen ook een verhoogde creativiteit en verhoogde intuïtieve vermogens.

Hoeveel Kundalini Activatie sessies? Hoeveel sessies iemand nodig heeft verschilt per persoon. Soms kan iemands Kundalini in één keer helemaal ontwaken, maar vaker is het zo dat het een geleidelijk proces is. Dit gaat vaak laagje voor laagje, waarin je steeds weer een stukje trauma loslaat uit jouw systeem. Hoeveel sessies je nodig hebt kan niemand je zeggen. Jij voelt zelf als beste of en wanneer het tijd is voor een volgende sessie.

Wil jij een Kundalini Activatie ervaren? Klik dan hier voor meer informatie. Wil jij zelf leren hoe je deze bijzondere sessies geeft? Klik dan hier voor meer informatie over de Facilitator opleiding.Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page