top of page

Mijn eerste bezoek aan de Bosnische piramides

Wat een avontuur, wat een ongelofelijke reis!!!

Wonderlijk, magisch, indrukwekkend, overweldigend!!!

Wat heeft dit een indruk op me gemaakt en wat heeft dit me ontzettend diep geraakt...

In alle lagen. Thuiskomen! In de hoge, maar heerlijke energie van de piramides en tunnels.

Wat een prachtige omgeving en wat een warme, liefdevolle zielen en energie!

Eenheid, verbinding, goddelijk, liefdevol, helderheid, transformatie, licht, zuiver, puur, rust, sereniteit en heling zijn woorden die bij me binnenkomen om te omschrijven wat ik hier voel en ervaar. Het is eigenlijk helemaal niet met woorden te beschrijven... Wauw!!!

We zijn naar de piramides van de Zon, de Maan en de Draak, de Tumulus Vratnika en Park Ravne 2 geweest. Daarnaast zijn we elke dag gaan mediteren in de Ravne tunnels. In de healing chamber en in de meditatieruimtes, maar ook bij de enorme keramische stenen, de megalieten, die op de kruispunten van de ondergrondse waterstromen liggen: K1, K2, K3, K4 en K5. Er is zoveel gebeurd, zoveel aangeraakt, zoveel getransformeerd en "los getrild" door deze hoge energiefrequenties. Ik kan het zelf op dit moment nog niet bevatten, laat staan omschrijven.

Nu ik weer terug ben in Nederland, merk ik dat moeite heb met landen. Moeite met de zware energie. In Visoko voelde alles zo licht. Ik voel dat ik nu even pas op de plaats mag maken, even rust mag nemen om alles te laten integreren. Me even mag terugtrekken en afzonderen. Om alles te laten indalen in mijn systeem, in mijn hele wezen, mijn ZIJN. Ongelofelijk wat er allemaal is gebeurd en nog steeds gebeurt...

Ik had van te voren wel gedacht heimwee te hebben naar mijn man en 3 kinderen vanuit Visoko (ik ben nl. nog nooit zo ver en zo lang bij ze vandaan geweest), maar dit heb ik gek genoeg helemaal niet ervaren. Wat ik wel ervaar nu ik weer terug ben in Nederland is een ongelofelijke heimwee terug naar Visoko. Terug naar huis... Al toen ik nog daar was wist ik dat ik z.s.m. weer terug wilde. In september, dan ga ik weer terug! En omdat ik voel dat dit een enorme bijdrage is voor iedereen, heb ik zelfs besloten om compleet verzorgde piramide reizen te gaan organiseren.

Ook zal ik het helende water uit de tunnels, (Orgonite producten met) de kristallen uit de vallei van de Bosnische piramides en de helende klei uit de vallei van de Bosnische piramides via de webshop gaan verkopen voor de mensen die er zelf niet naartoe kunnen. Binnenkort meer hierover...

Voor nu mogen jullie meegenieten van mijn ervaring en de prachtige foto's.

Namasté!

In licht en liefde,

Viënna <3

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page