top of page

Young Living etherische olie en de iTOVi scan


NIEUW BIJ SHARANA

Je kunt in de praktijk nu ook terecht voor een iTOVi scan om te ontdekken welke etherische olie op dit moment de grootste bijdrage is voor jou


Etherische oliën (ook wel essentiële oliën of aromatische oliën) zijn een weldaad voor lichaam en geest. Ze hebben een gunstige invloed op de gezondheid en activeren het afweersysteem. Ze worden op natuurlijke wijze gewonnen uit de bloemen, bladeren, stammen of wortels van heilzame aromatische planten. Er verschijnen steeds meer studies die de helende werking van etherische oliën ondersteunen.

Etherische oliën zijn van nature antibacterieel, antischimmel, antivirus en antiparasitair. Ook hebben ze reinigende eigenschappen en bouwen ze de cellen van het lichaam weer op en brengen ze deze weer in balans en detoxen ze het bloed en de cellen in ons lichaam. Ze kunnen bijvoorbeeld worden ingezet om huid- en luchtwegklachten te verminderen, ontstekingen te bestrijden en ze verlichten stress, onrust en slapeloosheid. Sommige oliën kunnen dus worden toegepast bij lichamelijke klachten, terwijl andere oliën juist kunnen worden toegepast bij psychische/emotionele klachten. Doe de olie bijvoorbeeld in een diffuser om de geur in huis te verspreiden, doe een paar druppels in bad, smeer het op je huid of stoom ermee als je verkouden bent.

Comentários


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page