Vipassana Meditatie Cursus

Goeiemorgen ❤️

Ik had me eigenlijk voorgenomen een blog te gaan schrijven over mijn Vipassana meditatie cursus, maar ik volg de energie en dingen lopen daardoor vaak anders dan mijn hoofd had bedacht: 

Ik keek al heel lang uit naar de Vipassana Meditatie cursus van 12 tot 23 juni omdat het echt voelde als iets wat ik heel graag wilde doen tot gistermiddag... Ik slikte de afgelopen 2 jaar (met tegenzin) bloedverdunners door de TIA die ik (waarschijnlijk) heb gehad. Ik heb al vaker met Kinesologie spiertesten e.d. getest of ik ermee kon stoppen, maar mijn lichaam zei steeds van niet. Je kunt er maagbloedingen en zelfs hersenbloedingen (how ironic) van krijgen dus blij was ik er niet mee... Een tijdje geleden heb ik me verdiept in Kangen Water. Ik heb er verschillende boeken over gelezen en films over gezien (beiden van artsen) en ik had steeds meer het gevoel dat ik dat moest gaan drinken. Na wat twijfelen (het is toch best een investering), heb ik een Kangen Water apparaat gekocht. Dit water wordt in Japan al in meer dan 250 ziekenhuizen gebruikt en werkt ook positief op je hart en bloedvaten en het voelde zo goed dat ik besloot nog eens te testen of ik mijn bloedverdunners nog wel nodig had i.c.m. het Kangen Water. Eindelijk kreeg ik een nee en omdat ik op mijn lichaam (als instrument) vertrouw ben ik er precies 3 weken geleden dan ook mee gestopt. Van het Kangen Water had ik de eerste tijd ontgiftingssymptomen waaronder hoofdpijn, misselijkheid, last van mijn darmen, diarree en uitslag, maar na een week week of 2 merkte ik een omslag op. Ik voelde me super en had opeens ook veel meer energie (het afgelopen jaar met mijn praktijk had ik gewoonweg de energie niet meer om daarbij meer dan eens per week te sporten en de laatste weken sport ik gewoon weer 4 keer per week). Ik heb bij de meditatie cursus dit verhaal voorgelegd en gevraagd of ik om medische redenen Kangen Water mee mocht nemen, maar dat mocht niet dus ik moest mijn bloedverdunners maar meenemen. Dit druist dusdanig tegen mijn gevoel in dat ik overweeg om niet te gaan. Ik vind het heel erg jammer, maar mijn gezondheid vind ik toch belangrijker dan een meditatiecursus. Hoewel ik er niet voor kies te leven vanuit angst, kies ik er wel voor realistisch te zijn. Als de kinderen straks zelfstandig zijn voelt het misschien anders, maar voor nu voelt het niet (meer) goed... Mijn ego zegt: ga nu maar, je hebt het al ingepland en tegen iedereen verteld en op je website gezet, nog even die bloedverdunners slikken kan toch geen kwaad, die mensen zullen het toch wel weten? Mijn gevoel zegt: ga in je huisje maar lekker extra mediteren, het is het niet waard om die rotzooi daarvoor in je lichaam te stoppen en een risico te lopen, er is een reden dat dit nu gebeurt, misschien heb je die hele cursus wel helemaal niet nodig... Gelukkig kan ik het allemaal steeds beter als observeerder zien en lach ik om mijn ego, maar luister ik (steeds meer) naar mijn gevoel!  

Namasté 🙏🏼

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square

Sharana
Teggert 54, 6367XN Voerendaal
Tel. 045-785 30 14 / Gsm 06-24 953 539

Email info@sharana.nl

KvK nr. 69394415 / BTW-id NL001814213B69

IBAN NL 94 KNAB 0259 0775 50

Sharana is aangesloten bij Reiki Vereniging Cirkel Registratienummer M18/0961

Let op: alle aangeboden diensten en producten op deze website zijn een aanvulling op en geen vervanging van de reguliere geneeswijze. Raadpleeg bij twijfel altijd de behandelend arts!

Aangesloten bij:

Cat site.jpg
Gat site.jpg

Als erkend alternatief therapeut is Sharana volgens de wet WKKGZ
aangesloten bij het CAT Collectief Alternatieve Therapeuten, bij het BAT Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor alternatieve therapeuten 
en bij het GAT Geschillen Alternatieve Therapeuten.


Sharana is officieel distributeur van Young Living EO, Healy & Enagic Kangen Water
 

Sharana is ook te vinden op Social Media.

Officieel distributeur van:

Healy Frequentietherapie en Bioresonantie Sharana Voerendaal Zuid Limburg
Enagic Kangen Water Sharana Voerendaal Zuid Limburg
 • Facebook Social Icon
 • LinkedIn Social Icon
 • Twitter Social Icon
 • Instagram Social Icon
 • Pinterest Social Icon
 • Google+ Social Icon
 • YouTube Social Icon
 • Yelp Social Icon

© 2017-2021 Sharana

voor het laatst bijgewerkt op 04-04-2021

free-zumba-png-hd-logo-free-design-amusi