top of page

De gouden driehoek

Deze week wil ik ingaan op de kracht van de Gouden Driehoek.

De Gouden Driehoek is een combinatie van Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts.

Deze combinatie werkt heel goed samen en wordt door deze samenwerking ook extra krachtig.

Je kunt de gouden driehoek op verschillende manieren toepassen.

De Gouden Driehoek

De gouden driehoek in een Ruimte

​Als je Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts samen in een ruimte plaatst in de vorm van een driehoek, zorgt deze combinatie voor een gebalanceerde positieve energie en harmonie.

Door de stenen in een Abalone schelp te leggen wordt hun werking nog eens versterkt.

Amethist laat rechtvaardiger oordelen en handelen.

Hij bevordert reiniging, spiritueel inzicht en innerlijke rust en verbetert het concentratievermogen. Verder helpt hij tegen migraine en spanningen, epilepsie en hij versterkt fantasie.

Bergkristal absorbeert, reguleert en geeft energie. Hij vermindert blokkades en reinigt de geest. Omdat hij zo neutraal en zuiver is, kan hij worden gebruikt om andere stenen op te laden en de werking ervan te versterken.

Rozenkwarts is de steen van de liefde en heeft, als je deze in een ruimte legt, een harmoniserend en rustgevend effect op de sfeer.

Een perfecte combinatie dus!

De gouden driehoek in een Orgonite hanger

In een Orgonite hanger gedragen, heeft de gouden driehoek de volgende functie.

Bergkristal: maakt gelukkig, zit vol positieve energie, geeft kracht, tegen depressie, werkt revitaliserend, helpt bij hartklachten, tegen duizeligheid en hoofdpijn, vermindert buikkrampen en menstruatieklachten, helpt bij blaasontstekingen, zuivert mens en ruimte.

Geeft extra kracht als men in zware periodes zit.

Amethist: Tegen hoofdpijn en migraine i.c.m. Bergkristal. Bij pijnlijke menstruatie, voor geestelijke en lichamelijke reiniging, voor spiritueel inzicht en contact, helpt bij het loslaten van angst en haatgevoelens, ondersteunt bij het breken van verslavingen, haalt spanning weg.

Rozenkwarts: Geeft fantasie, schenkt creativiteit, tegen heimwee, bevordert geestelijke groei, geeft zelfrespect, tegen jaloezie, bedaart opvliegerige mensen, voor harmonie en balans, leert liefde voelen en weer toelaten, vermindert buikkrampen bij baby´s, voor baby´s die moeite hebben met alleen zijn.

De gouden driehoek in water

Je kunt de gouden driehoek ook in drinkwater gebruiken.

Ik drink zelf bijvoorbeeld elke dag een glas edelstenenwater waarin 24 uur lang een buisje met gouden driehoek kristalletjes heeft gezeten.

Ze reinigen het water op een natuurlijke manier, brengen het water energetisch weer in de natuurlijke balans en ontdoen het van negatieve ladingen van verontreinigingen.

Het zal je helpen door je energie te ondersteunen waardoor je er fysiek, mentaal, psychisch en spiritueel profijt van zult hebben. Zelfs als je ze in het water legt als je in bad gaat profiteer je van de werking van de gouden driehoek!

Gouden Driehoek water

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page