De Bosnische Piramides

Van 1 tot 8 juni 2018 zal de praktijk gesloten zijn i.v.m. een bezoek aan de piramides in Visoko, Bosnië.

Veel mensen hebben nog nooit van deze piramides gehoord, terwijl het een hele bijzondere, krachtige en helende plek is die ik graag met jullie wil delen.

De piramides zijn ontdekt in 2005 door onderzoeker en professor Dr. Semir Osmanagic. Onderzoek van een team archeologen uit Australië, Oostenrijk, Bosnië, Schotland en Slovenië wijst uit dat het geen natuurlijke heuvels zijn (zoals voorheen gedacht werd), maar dat het door mensen gecreëerde bouwwerken zijn. De piramides zijn, zoals bij vele andere bekende piramides in de wereld (waaronder Egypte, Mexico & Peru), met de driehoeksvlakke zijden gericht naar de vier windrichtingen met de noordkant georiënteerd naar het stellaire noorden. Binnenin de piramides zijn gangen bloot gelegd en in de hele vallei is een netwerk van spiraalvormige gangenstelsels ontdekt van tientallen meters lang. Door deze tunnels zijn alle piramides, waterputten en andere belangrijke structuren met elkaar verbonden. De grootste piramide is de piramide van de Zon. Deze piramide is 220 meter hoog en daarmee de hoogst bekende piramide in de hele wereld. Ter vergelijking: De piramide van de zon in Mexico is 64 meter hoog en de grote piramide van Egypte is 137 meter hoog. Verder vind je in de vallei ook de piramides van de Maan, Draak, Aarde en Liefde. De Zon, Maan en Draak piramides vormen samen een gelijkzijdige driehoek (symmetrisch 60 graden) met onderlinge afstanden van 2170m. Gedurende een periode in de zomer valt de schaduw van de Zon piramide precies over die van de Maan piramide. Uit thermisch onderzoek is gebleken dat de piramides uit materialen bestaan die men tegenkomt bij door mensen gemaakte bouwwerken. De oppervlakte van de piramides bestaat uit betonplaten die harder en vocht-bestendiger zijn dan de beste industriële soorten beton die in deze tijd gemaakt worden. De piramides zijn volgens onderzoek meer dan 30.000 jaar oud. Boven op de Zon piramide staat een ruïne van een middeleeuws kasteel. In de nabij gelegen Ravne tunnels liggen de grootste keramische stenen ooit gevonden, precies op plekken waar ondergrondse waterstromen elkaar kruisen. Dit heeft een neutraliserende werking.

Piramides werden gebruikt om energie op te wekken. Vanuit de top van de Zon piramide komt een straal energie van 28 kHz en 4,5 meter breed. Naarmate je hoger boven de piramide gaat wordt dat steeds sterker (gemeten met een drone). Onder de piramides zijn negatieve ionen gemeten die elektromagnetische velden opwekken. Dergelijke ionen zijn goed voor ons omdat ze het zuurstofgehalte in het bloed verhogen en virussen en bacteriën doden. De Bovis-waarde (de energetische waarde) is zowel in de piramides als in de gangen en tunnels zeer hoog. Ook het water dat in de tunnels wordt gevonden heeft een zeer hoge Bovis-waarde en een genezende werking.

Ter vergelijking: een gemiddeld menselijk lichaam heeft een Bovis-waarde van 7,500 Bovis, de Tempel van Tibet 15,000 Bovis en de Shumann resonantie is 27,000 Bovis.

De Zon piramide heeft een boviswaarde van maar liefst 40,000 Bovis!

Op internet circuleren al verschillende verhalen van mensen die op wonderbaarlijke wijze spontaan genezen zijn na het bezoeken van de piramides en tunnels.

Er worden ook veel zogenaamde Orbs (lichtbollen van energie) vastgelegd op camera.

De moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen dus! Wordt vervolgd...

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square

Sharana
Teggert 54, 6367XN Voerendaal
Tel. 045-785 30 14 / Gsm 06-24 953 539

Email info@sharana.nl

KvK nr. 69394415 / BTW-id NL001814213B69

IBAN NL 94 KNAB 0259 0775 50

Sharana is aangesloten bij Reiki Vereniging Cirkel Registratienummer M18/0961

Let op: alle aangeboden diensten en producten op deze website zijn een aanvulling op en geen vervanging van de reguliere geneeswijze. Raadpleeg bij twijfel altijd de behandelend arts!

Aangesloten bij:

Cat site.jpg
Gat site.jpg

Als erkend alternatief therapeut is Sharana volgens de wet WKKGZ
aangesloten bij het CAT Collectief Alternatieve Therapeuten, bij het BAT Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor alternatieve therapeuten 
en bij het GAT Geschillen Alternatieve Therapeuten.


Sharana is officieel distributeur van Young Living EO, Healy & Enagic Kangen Water
 

Sharana is ook te vinden op Social Media.

Officieel distributeur van:

Healy Frequentietherapie en Bioresonantie Sharana Voerendaal Zuid Limburg
Enagic Kangen Water Sharana Voerendaal Zuid Limburg
 • Facebook Social Icon
 • LinkedIn Social Icon
 • Twitter Social Icon
 • Instagram Social Icon
 • Pinterest Social Icon
 • Google+ Social Icon
 • YouTube Social Icon
 • Yelp Social Icon

© 2017-2021 Sharana

voor het laatst bijgewerkt op 04-04-2021

free-zumba-png-hd-logo-free-design-amusi