Licht Taal Meditatie


Het voelt nog wat ongemakkelijk om dit te delen, maar dit is iets waar ik vroeg of laat toch niet onderuit kom dus dan kan dit net zo goed het moment zijn šŸ˜… Zoals degenen die mij kennen weten of gemerkt hebben ben ik sinds januari 2017 heel erg veranderd. Ik heb nl. (uit het niets) een ā€œspirituele ervaringā€ gehad waarbij ik dingen zag en voelde die (zoals men zegt) niet van deze wereld zijn waardoor ik ā€œwakker werd geschudā€. Vanaf dat moment ben ik een ander persoon geworden en dat hebben de mensen die mij al langer kennen vast ook gemerkt aan de omslag van interesses, uiterlijk e.d.. Ik merkte opeens dat ik energie kon voelen en ermee kon werken en ik ging door een transformatieproces waardoor ik me me plotseling niet meer prettig voelde bij bepaalde dingen, zoals het modellenwerk dat ik toen deed. Volgens de maatschappij gezien had ik alles goed voor elkaar: huisje, boompje, beestje, mannetje, kindjes, vrienden, familie een ā€œmooi lijfā€ waar ik bijna dagelijks voor sportte (wat ook maar relatief is natuurlijk, maar ik werd steeds door fotografen gevraagd voor fotoā€™s), mooie spullen en een toffe hobby als gitarist in een band. Na deze omslag vond ik het opeens helemaal niet meer belangrijk om dat perfecte plaatje vast te houden en ben ik in een razend tempo in een heel mooi maar pittig groeiproces terecht gekomen. Ik ben er mensen door verloren en heb er ook weer prachtige nieuwe mensen door ontmoet en iedereen in mijn directe omgeving is ongevraagd in mijn vuurpijl mee de lucht in geschoten. Zelfs de mensen die het dichtst bij mij staan herkenden me niet meer en dit was niet altijd even gemakkelijk of leuk, vooral omdat ik zelf ook amper besefte wat er allemaal met me gebeurde. Ik ben nu zover dat ik weet waarvoor ik hier op aarde ben en dit ook steeds meer durf te uiten en in deze missie steek ik dan ook (met alle liefde en heel veel dankbaarheid) zoveel mogelijk tijd en energie šŸ™šŸ¼ Afgelopen oktober kwam ik een YouTube video tegen met Licht Taal (of Light Language), ik was helemaal in shock toen ik opeens terug begon te praten (een taal waarvan ik nog nooit gehoord had en helemaal niks begreep). Het raakte me enorm en ik barstte in tranen uit, ik snapte er niks van... Vanaf dat moment heb ik steeds vaker dat er Light Language ā€œdoorkomtā€ en pas geleden heb ik voor het eerst een stukje ervan opgenomen. Dit heb ik naar enkele mensen toegestuurd die er bekend mee zijn/ik vertrouw. Doodeng vond ik het, maar ik voel dat het de bedoeling is dat ik hier meer mee ga doen. Het is de taal van de ziel, het onderbewuste, het universum, pure energie, een frequentie, een trilling. Steeds als het doorkomt raakt het me enorm, het is heel intens en ik voel het fysiek in mijn hart (vaak word ik er ook emotioneel van), maar de betekenis ervan snappen doe ik (nog) niet. De reacties van de mensen waren heel erg positief, zij koppelden dingen terug als: liefdevol, boodschappen, mooi, stromen, krachtig, kippenvel, activatie, healing, universele informatie, niet van de aarde, starbeing, intergalactische priesteres, oude wijze ziel en uitlijnen ā¤ļø Dank jullie wel voor jullie prachtige reacties, mede door jullie durf ik het nu de wereld in te gaan brengen! Een van deze personen weet/begrijpt/voelt wat er met licht taal gezegd wordt en ziet er zelfs dingen bij en zij wist mij precies uit te leggen wat er in dit fragment gebeurde en daar ben ik zooo dankbaar voor! Het klopt precies bij mijn gevoel (maar mijn verstand moest het weer zo nodig begrijpen). Het was een feest van herkenning en heeft voor mij een stuk onduidelijkheid opgelost en me nieuwe inzichten gegeven. Ik ben er klaar voor om als kanaal via licht taal nog meer activatie en healing op alle niveaus te mogen brengen dus tijdens de volgende meditatie deel ik voor het eerst "mijn" licht taal met jullie...

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square

Sharana
Teggert 54, 6367XN Voerendaal
Tel. 045-785 30 14 / Gsm 06-24 953 539

Email info@sharana.nl

KvK nr. 69394415 / BTW-id NL001814213B69

IBAN NL 94 KNAB 0259 0775 50

Sharana is aangesloten bij Reiki Vereniging Cirkel Registratienummer M18/0961

Let op: alle aangeboden diensten en producten op deze website zijn een aanvulling op en geen vervanging van de reguliere geneeswijze. Raadpleeg bij twijfel altijd de behandelend arts!

Aangesloten bij:

Cat site.jpg
Gat site.jpg

Als erkend alternatief therapeut is Sharana volgens de wet WKKGZ
aangesloten bij het CAT Collectief Alternatieve Therapeuten, bij het BAT Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor alternatieve therapeuten 
en bij het GAT Geschillen Alternatieve Therapeuten.


Sharana is officieel distributeur van Young Living EO, Healy & Enagic Kangen Water
 

Sharana is ook te vinden op Social Media.

Officieel distributeur van:

Healy Frequentietherapie en Bioresonantie Sharana Voerendaal Zuid Limburg
Enagic Kangen Water Sharana Voerendaal Zuid Limburg
 • Facebook Social Icon
 • LinkedIn Social Icon
 • Twitter Social Icon
 • Instagram Social Icon
 • Pinterest Social Icon
 • Google+ Social Icon
 • YouTube Social Icon
 • Yelp Social Icon

Ā© 2017-2021 Sharana

voor het laatst bijgewerkt op 04-04-2021

free-zumba-png-hd-logo-free-design-amusi